Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 42 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

burakdemirkol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Burak
    Öğretmen
     Demirkol
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    merhaba arkadaşlar İstanbul'dan Ankara'ya yeni geldim ve bir türlü usta bulamadım. formu araştırıyorum ancak bir de sizden öneri alayım diye düşündüm. Önerebileceğiniz bir yer var mı? Eksikleri tamamlayıp işten fırsat buldukça aranıza katılmayı isterim.

ereneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı burakdemirkol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar İstanbul'dan Ankara'ya yeni geldim ve bir türlü usta bulamadım. formu araştırıyorum ancak bir de sizden öneri alayım diye düşündüm. Önerebileceğiniz bir yer var mı? Eksikleri tamamlayıp işten fırsat buldukça aranıza katılmayı isterim.
    merhaba kardeşim hosgeldin nekadar ankarada kalcaksın usta konusunda ekipce gidebilceğimiz usta arıyoruz bizde erhanın usta olcak gibi o bende daha gitmedim bugün kırıkkalede olcam ben ama arkadaslar yazını görünce dönceklerdir sana aramızda görmekten mutluluk duyarız

burakdemirkol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Burak
    Öğretmen
     Demirkol
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ereneren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba kardeşim hosgeldin nekadar ankarada kalcaksın usta konusunda ekipce gidebilceğimiz usta arıyoruz bizde erhanın usta olcak gibi o bende daha gitmedim bugün kırıkkalede olcam ben ama arkadaslar yazını görünce dönceklerdir sana aramızda görmekten mutluluk duyarız
    Hoşbulduk Devlet başka bir yere atayana kadar buradayım şimdilik yani en az bir yılım var Bende aranızda olmaktan keyif alacağım Sanırım Ankara da usta problemi var gibi.. Eğer dediğiniz gibi toplanıp giderseniz, bende gelmek isterim. İstanbuldan döndükten sonra 1-2 ay yattı motor ve performansında önemli bir düşüş var, ön lastikte problem yaşıyorum arka stop yanmıyor (geçici çözüm buldum ama rahatsız edici) daha ufak defek şeyleri de var aklımda kaldı bunlar ama

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Hoşbulduk Devlet başka bir yere atayana kadar buradayım şimdilik yani en az bir yılım var Bende aranızda olmaktan keyif alacağım Sanırım Ankara da usta problemi var gibi.. Eğer dediğiniz gibi toplanıp giderseniz, bende gelmek isterim. İstanbuldan döndükten sonra 1-2 ay yattı motor ve performansında önemli bir düşüş var, ön lastikte problem yaşıyorum arka stop yanmıyor (geçici çözüm buldum ama rahatsız edici) daha ufak defek şeyleri de var aklımda kaldı bunlar ama

Kardeşim hafta sonu senin olayı çözeriz hangi semtte oturduğunu söylersen ona göre usta konusunda yardımcı olabilirim

İlker KENAR
    EmekLi Devlet Mağduru
     DD-250-e-10 Spyder
     ESKİŞEHİR
    Beğenmiş
    6,782
    Beğenilmiş
    3,487
    Dostum hoşgeldin RR Ailesine... Aldora sana her konuda yardımcı olacaktır,sırtını sağlam yere yasladın,RR Ankara diğer tüm il teşkilatlarımız gibi müthiş bir teşkilat. Buluşmalara mutlaka katılmalısın,tanışın zaten usta işine bir çözüm bulurlar.

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı centaur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum hoşgeldin RR Ailesine... Aldora sana her konuda yardımcı olacaktır,sırtını sağlam yere yasladın,RR Ankara diğer tüm il teşkilatlarımız gibi müthiş bir teşkilat. Buluşmalara mutlaka katılmalısın,tanışın zaten usta işine bir çözüm bulurlar.
    Sadece ben değil bütün RR ailesi gerektiğinde yardım edecektir..biz burada bir aileyiz

İlker KENAR
    EmekLi Devlet Mağduru
     DD-250-e-10 Spyder
     ESKİŞEHİR
    Beğenmiş
    6,782
    Beğenilmiş
    3,487
    Alıntı 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sadece ben değil bütün RR ailesi gerektiğinde yardım edecektir..biz burada bir aileyiz
    Aldora derken Ankara İl Teşkilat Başkanı olarak senin ında tüm RR Ankara ve Ankara vesilesiyle tüm RR Türkiye'yi kastettim

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı centaur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aldora derken Ankara İl Teşkilat Başkanı olarak senin ında tüm RR Ankara ve Ankara vesilesiyle tüm RR Türkiye'yi kastettim
    Biliyorum abi 😂😂😂😂bu arada baskan sadece 2 tane Alper ve Celil başkanlar ben sadece elciyim 😊

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7

Burak aramıza hoşgeldin. Ankarada süper bir ekibimiz var senide aramızda görmek isteriz .usta konusunda bir kaç ustamiz var hazırda sana yardımcı oluruz hertürlü ,sıkıntı yok. İnşallah buluşmalara katılırsan tanısıp detaylı bir şekilde konuşuruz. .forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)