| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Spyder
Samsun
0 Rh (+)
Spyder
Samsun
0 Rh (+)
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
VİRAGO 535
Antalya
AB Rh (+)Bana geçen sene gelen bayrak direginin biri taktıktan 1 saat sonra kaynak yerinden kopmuş rüzgardan uçmuş gitmiş saglamlik çok önemli
ANTALYA-MERKEZ
ilker akgül ANTALYA-MERKEZ
Kawasaki Vulcan 800/Vn800
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)
Spyder
Samsun
0 Rh (+)Doğrudur. Vahdet ustada bana üzerinde çalışırken 2 seçenek sundu.
1) Ya tek bağlantı yapacaktık, bir miktar ucuz olacak, motora tek bağlantı olduğu için rüzgarla dönme bükülme vb deformasyona açık olacaktı ve bayraklar sisibar hizasında olacaktı,
2) Yada çok bağlantı yapıp, az miktarda pahalı olacak (direk başına 5TL'yi geçmez fark dediler), sağlam olacak, bayraklar sisibar'dan 10-15 cm geride olacak.
Usta metal yerine fiberglass düşündüğü için onunda tavsiyesi ile (tek bağlantılar ile sorun yaşamış) çift bağlantılı devam edelim dedim. Tabi "binerken çarptım, kırıldı" vb gibi daha önce okumuş olduğum şeyler de aklıma gelmedi değil.
Usta 50 adet (tek) maliyet çıkartacak. Ve bende olduğu gibi size bildireceğim.
Bir de sizlerden bir ricam olacak; Farklı senelere ait farklı modellerin vidalarının aynı olduğundan emin olmam lazım (sıkıntı yaşamamak adına). Motorunuzda benim bir önceki gönderdiğim fotoğrafta belirttiğim kırmızı işaretli somunların merkezleri arasındaki uzaklığı ölçüp, model, yıl ve ölçü olarak bildirebilir misiniz?
Konu penguennoktanet tarafından (23.February.2016 Saat 15:18 ) değiştirilmiştir.
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Vallahi çok güzel duruyor fikir. İnşallah kırılıp sıkıntı çıkmaz şimdiden sabırsızlanıyorum.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)