Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 86 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Uğur Güler
    ULAŞIM
     Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
     İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    9,015
    Beğenilmiş
    2,222
    Abiler. Anladığım kadarıyla projeye spayder dan yola çıkıyosunuz. Daytonanın kuyruk bağlantısı farklı değilmi ?? Daytonaya uyucak mı

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Alıntı bypale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abiler. Anladığım kadarıyla projeye spayder dan yola çıkıyosunuz. Daytonanın kuyruk bağlantısı farklı değilmi ?? Daytonaya uyucak mı
    Çamurluğa değil çamurluk bağlantısına monte edilecek Uğur abi

penguennoktanet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kerem
    Bilgisayar Mühendisi
     Spyder
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı bypale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel bir soru. Bu nedenle daha önce bir mesajımın içerisine şunu yazmıştım ama gözden kaçtı sanırım;

"Bir de sizlerden bir ricam olacak; Farklı senelere ait farklı modellerin vidalarının aynı olduğundan emin olmam lazım (sıkıntı yaşamamak adına). Motorunuzda benim bir önceki gönderdiğim fotoğrafta belirttiğim kırmızı işaretli somunların merkezleri arasındaki uzaklığı ölçüp, model, yıl ve ölçü olarak bildirebilir misiniz? "

Resim ise şu; http://postimg.org/image/u4iucg8cl/

Spyder ile Daytona'nın bu parçaları benzer duruyor. Uyarsa bir regal için bir de diğer modeller için iki farklı bayraklık düşünüyorum. Sonuçta kimseyi mahrum bırakmayalım
    Yrd. Doç. Dr. Kerem Erzurumlu
    RR Sypder 250 (DD250e-10)
    http://www.penguen.net

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Kerem emeğine sağlık güzel projeler çıkıyor yalnız fiber olması ve 2 bağlantılı olması bana pek uygun gelmedi her makinaya sıkıntısız uygulayabilmek sorun yaşamamak için demir materyal ve çubuk şeklinde tek vidadan bağlantılı olarak altta resmini koyduğum modeli projelendirelim diğer modeller bize uygun değil altta resmini koyduğum benim kullandığım model tek noktadan bağlantıya sahip ve hiçbir şekilde gevşeme ve kayma yapmıyor

Uğur Güler
    ULAŞIM
     Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
     İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    9,015
    Beğenilmiş
    2,222
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kerem emeğine sağlık güzel projeler çıkıyor yalnız fiber olması ve 2 bağlantılı olması bana pek uygun gelmedi her makinaya sıkıntısız uygulayabilmek sorun yaşamamak için demir materyal ve çubuk şeklinde tek vidadan bağlantılı olarak altta resmini koyduğum modeli projelendirelim diğer modeller bize uygun değil altta resmini koyduğum benim kullandığım model tek noktadan bağlantıya sahip ve hiçbir şekilde gevşeme ve kayma yapmıyor
    Aynen abi. Tek bağlantı olursa her motora uyar.

penguennoktanet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kerem
    Bilgisayar Mühendisi
     Spyder
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vahdet usta ile 2 farklı model çıkarmaya karar verdik. Birincisi Celil Bey'in gönderdiğine benzer. İkincisi ise hazırladığımız çizim gibi. İkincisi biraz daha pahalıya gelecek.

Ama Vahdet usta demir/çelik yerine fiberglass konusunda ısrarcı. :( Daha önce yaylı ve çelikle yaptıklarının %70'inde problem yaşadığını, bu nedenle fiberglass'a geçtiğini, fiberglass ile sıkıntı yaşamadığını söylüyor.

Bir demir/çelik ustası olarak bende şaşırdım açıkcası.
    Yrd. Doç. Dr. Kerem Erzurumlu
    RR Sypder 250 (DD250e-10)
    http://www.penguen.net

FouL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat K.
    Fotoğrafçılık
     RR Daytona 250e 6c Beyaz
     İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    11,660
    Beğenilmiş
    1,791
    Abi sert yaylı olması daha uygun olur gibi celil abının paylaştığı gorseldeki gibi.. Ben her ayağımı atışta kesin takarim ayagimi.. Hem rüzgara karşı fazla egilmeyecek.. hemde her motora biniş inişlerde mani olmamalı

FouL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat K.
    Fotoğrafçılık
     RR Daytona 250e 6c Beyaz
     İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    11,660
    Beğenilmiş
    1,791
    Abicim bugün reklam malzemesi olan ve adı yelken bayrak diye adlandırılan bu bayrağın en üst kivriminda fiberglass maddeden uretilmiş.. İnceledim ve fotoğrafını çektim kerem abi fiyat uygun olursa bence fiberglass malzeme yapılabilir..
    Yada çevrede atılmaya yüz tutmuş bu bayrak direklerinden içinden söküp alabilirsiniz yada olta malzemelerde de kullanılıyormuş bu tarz atılacak malzemeler ile kendinizde temin edebilirsiniz arkadaşlar.. Alt mekanizmayı da demir dübeller satiliyo r nalburlarda uzun demir dubeli çamurlugun yanındaki cıvata girişine gore demirci de kaynattirabilirsiniz.. Altta örneklemeler vericem..

Umarım birilerinin işine yarar.. Saygılar..

Yelken bayrak içinden çıkan üst kısım..

Alt camurluga gelecek somun örneği yada nalburdan uygun malzeme alıp demirci de iki punto kaynak tamamdır..

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı FouL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abicim bugün reklam malzemesi olan ve adı yelken bayrak diye adlandırılan bu bayrağın en üst kivriminda fiberglass maddeden uretilmiş.. İnceledim ve fotoğrafını çektim kerem abi fiyat uygun olursa bence fiberglass malzeme yapılabilir..
    Yada çevrede atılmaya yüz tutmuş bu bayrak direklerinden içinden söküp alabilirsiniz yada olta malzemelerde de kullanılıyormuş bu tarz atılacak malzemeler ile kendinizde temin edebilirsiniz arkadaşlar.. Alt mekanizmayı da demir dübeller satiliyo r nalburlarda uzun demir dubeli çamurlugun yanındaki cıvata girişine gore demirci de kaynattirabilirsiniz.. Altta örneklemeler vericem..

Umarım birilerinin işine yarar.. Saygılar..

Yelken bayrak içinden çıkan üst kısım..

Alt camurluga gelecek somun örneği yada nalburdan uygun malzeme alıp demirci de iki punto kaynak tamamdır..

murat abi ustanın elinde tuttuğu o parça tam olarak nerede bulunuyor? yada neyin içerisinden çıkıyor ?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)