Bu günde, hepimizin korkulu rüyası köpeklerle aramızda geçen diyalogdan bahsedeyim…

Oturduğum sitenin girişinde yaklaşık 1-2km lik bir yol ve yolun tam yarısında bir güvenlik kulübesi ve tantanlar var. Güvenliğin çevresinde de yaklaşık 10 adet cüsseli köpek benim gibi köpek fobisini 20 yılda yenebilmiş biri için bu gerçekten çok sıkıntılı…

Bu durumu çözebilmek için bir sürü mail, bir sürü telefon konuşması yaptım, cebime biber gazı koydum, çok yaklaşırsa tekme atarım diye kafanda kuruyorum, ancak sonunda pes ettim. ve ne mi yaptım.

Bir laf var “Bükemediğin bileği öpeceksin.” Ben de aynen öyle yaptım. Bir paket sosis aldım, birer parmak kalınlığında doğradım ve güvenliğin oraya yavaş yavaş yanaştım. Bu köpeklerle en iyi anlaşan kim dedim, sağolsun güvenliğin biriside hemen yanıma geldi. Köpeklerden birinin bana saldırdığını ısırılmak veya düşürülmekten korktuğumu onlarla barış yapmaya geldiğimi ilettim. Birlikte bütün hepsini besledik. Emin olun bana saldıran anaları utancından 20m den fazla gelmedi davete…

Artık rahat ve huzurluyum. Motor kullanmayı ve hayvanları seviyorum. Belki birilerinin de böyle sorunu vardır ve yaklaşımı değiştirmek işine yarar

Kalın sağlıcakla…