Değerli abilerim ve kardeşlerim sizlerinde bildiğiniz gibi ilk motorum olan 150 cc lik motorumu satmıştım. Motorsuz kalmaya çok dayanamadım ve cuma günü Balıkesirden 250 cc daytona aldım ve bu güzel anımı sizlerle paylaşmak istedimMotorumu şehirdışından aldığım Cuma gününe iş yerimden izin aldım ve sabah erkenden balıkesire gittim. Neden şehir dışından aldın diye soracak olursanız hem fiyatı uygundu hem de istanbul plakalı olsun istemedim trafik sigortasından dolayı. Motoru aldığım bayideki abiler o kadar iyi insandılar ki sağolsunlar biran bile sıkıntıda kalacağım bişey olmasına izin vermedir. Müşterileri gibi değil misafirleri gibiydim. Motorun evrak işlerinini bitirdim ve Bandırmaya doğru yola çıktım. 150 cc lik kullandığımdan ilk önce motor ağır geldi
ama sonrasında alıştım çoook beğendim motorumu. Bandırmaya girişine geldiğimde bi arkadaşı otostop çekerken gördüm kimse almıyordu bende dedim ki motorcuların farkını göstereyim
kaskı olmadığından dolayı önce almak istemedim ama gideceği yerin yakın olduğunu öğrenince kabul ettim sağolsun o da bana nerede yemek yiyebileceğim konusunda yardımcı oldu. Motoru Bandırmada park ettiğimde gören herkes yanıma gelip motor hakkında sorular sordular Ne yalan söyleyeyim çok hoşuma gitti bu durum
Motor Rodaj Döneminde olduğundan dolayı çok zorlamak istemedim ve deniz otobüsü ile istanbula döndüm. İnşallah bu motorumlada sizlerle beraber kazasız belasız nice kilometreler yaparız. Fuara yetişemeyeceğim diye korkmuştum ama bütün herşey hallolduğuna göre yarın sizlerle birlikteyim.
Az daha unutuyordum Son sınavımıda verdim okuldan mezun oldum
![]()

Regal Raptor 250 CC Daytona
İstanbul - Fatih (Avrupa Yakası)
B Rh (+)
Motorumu şehirdışından aldığım Cuma gününe iş yerimden izin aldım ve sabah erkenden balıkesire gittim. Neden şehir dışından aldın diye soracak olursanız hem fiyatı uygundu hem de istanbul plakalı olsun istemedim trafik sigortasından dolayı. Motoru aldığım bayideki abiler o kadar iyi insandılar ki sağolsunlar biran bile sıkıntıda kalacağım bişey olmasına izin vermedir. Müşterileri gibi değil misafirleri gibiydim. Motorun evrak işlerinini bitirdim ve Bandırmaya doğru yola çıktım. 150 cc lik kullandığımdan ilk önce motor ağır geldi
Az daha unutuyordum Son sınavımıda verdim okuldan mezun oldum 

hayırlı olsun