Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı MisterMayhem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese teşekkür ederim hoşbulduk MC'lerin aile ortamı özelliği çok güzel. DD125-E ' nin sesini biraz dinledim açıkçası pek beğendimi söyleyemem ama 125cc'lik bir motor için ideal gibi. Egzozu değiştirerek sesi düzeltebilme ihtimalim var mıdır ? Ayrıca gidonu da biraz yükseltmek istiyorum(omuz hizası civarı) bir de metalik siyah renk boyatmak istiyorum sizce bunların maliyeti ne kadar eder ? Tekrardan teşekkürler.
    Kardeşim hoşgeldin aramıza. Sesi boru egzoz ile biraz daha sert ve gür yapabilirsin tahmini fiyat 150 -250 tl civarında gidon boyutuna ve kalitesine göre 250 - 500 tl civarında tabiki 2000 euroyada var orası ayrı. Boyatirsan ruhsata işletmek zorunda kala aksın onunda boya ve işçilik haris ruhsata işletmesi 200 tl civarında inşallah en yakın zamanda motorunla seni görecegiz

Arda Arnas
    Öğrenci
     YOK
     Adana-Seyhan
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim hoşgeldin aramıza. Sesi boru egzoz ile biraz daha sert ve gür yapabilirsin tahmini fiyat 150 -250 tl civarında gidon boyutuna ve kalitesine göre 250 - 500 tl civarında tabiki 2000 euroyada var orası ayrı. Boyatirsan ruhsata işletmek zorunda kala aksın onunda boya ve işçilik haris ruhsata işletmesi 200 tl civarında inşallah en yakın zamanda motorunla seni görecegiz
    Çok teşekkür ederim bende motora bineceğim gün için sabırsızlanıyorum. Görüşmek üzere.

Koray Turbalıoğlu
    Mühendis
     Regal Raptor Spyder
     Samsun
    Beğenmiş
    37
    Beğenilmiş
    29
    Arda foruma hoşgeldin. Ben de Adana'dayım. Umarım istediğin motora en kısa zamanda kavuşursun...

Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ozan Dinçkal
    Teknosa
     Regal Raptor Spyder 250
     Muğla - Bodrum
    Beğenmiş
    56
    Beğenilmiş
    80

Thumbs up

aramiza hosgeldin Arda....eminim herkes senin yasadigin duygu ve heyecani zamaninda yasadi. ama once koruma ekipmanlarini alarak bu zevke baslayabilirsin sonra kalan butcenlede seni A2 ehliyet alana kadar idare edecek bi makina buluruz...unutmaki once ekipman ....ekipmanlar sana A2 ehliyet alacagin gunu 250cc 350cc yada daha buyuk hayalindeki makinalara sahip olacagin gunleri gormende etkisi cok fazla olacak....

Mustafa Gözgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa Gözgen
    Öğrenci
     Daytona 250
     Ankara/Bilkent
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Hos geldin kardesim ✋🏿 Chopper ilgin cok guzel ehliyetini aldiktan sonra bi 150 lik eminim sana cok yakisacaktir ;D

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler