herkezlere slm nasılsınz
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Samsunherkezlere slm nasılsınz
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)dostum ilk önce kendini bi tanıtsaydın ve tanışma bölümünde başlık açmışsın ama hakkında hiçbişi yok dikkatli ol moderatörler çoğaldı kızmasınlar sana
Yunus Emre
YOK
İstanbul
0 Rh (+)OOOOOOOOOOOO SÜPER YA AİLEMİZ İYİCE GENİŞLEDİ ARAMIZA HOŞGELDİN MİSTERSAMET ARKADAŞIM EEEEEE BUNDAN BÖYLE ETKİNLİKLERİMİZEDE KATILIMLARINI BEKLİYORUZ,
İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın
Samsun:D abiciğim kendini tanıt istersen demişsin ama ben kendimi tanıtmıştım ama senin için tekrar yaparım ben samsun bafralıyım okan abiyle denizde tanışmıştık hatta onun motorsikleti kalmıştı ona yardım emiştik birazcık büyük olduğundan okan abiyle birlikte 5kişi cıkartmıştık kumdan... böyle işte abi ben kendimden cok bafsettim sizlerle tanışmayı isterim .........
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)yani O.A.K. DAN ARKADAŞŞLAR;)
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
YOK
İstanbul
0 Rh (+)İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın
Samsunben yeni öğrendiğim için sitede dolaşmayı başlık fazla acmışım sanırım :D
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)tamam kardeş k.bakma tanışma bölümünde başlığı açınca bende o yüzden şeettim bu akşam toplanıyoruz senide aramızda görmek isteriz
Yunus Emre
YOK
İstanbul
0 Rh (+)Arkadaşım sorun değil zamanla öğrenirsinmistersamet Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Samsunabiciğim ben samsundayım sizler nerede toplanıcaksınız bu çevrece olursa lafı bile olmaz ama bana uzak bir yer ise inş. başka bir zman Allah nasip ederse sizlerle tanışmayı cok isterim ..hepinize tşkr ederim ben dükkandayım çalışıyorum azcık işlerim var izin varsa ben işime dönmek istiyorum şu işlerimi bitireyim dönecem geri tekrar sizlere..hadi sizler eylenmenize bakın ......bys
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)