Arkadaşlar herkese günaydın,biliyorsunuz motoru yeni aldım ilk deneyimim yavaş yavaş alışıyorum dün akşam başıma gelen bir olayı sizinle paylaşmak daha önce yaşayan var mı öğrenmek istiyorum,,
dün akşam halı saha maçından sonra 2 km artcımla 90 kg bende 92 kg biraz yokuş cıktık motor soğuktu,sonra motordan indim 5 dk para cektim tekrar çalıştırmaya çalıştığımda çalışmadı.. kablolara vs herşeye baktım herşey tam ancak yağ'ında biraz azalma vardı..(Yarıda Yağ) bizde yokuş bulup vurdurarak çalıştırdık stop etmedi gayet güzel çalıştı bu sabah da işe gelirken marşla gayet güzel tekte hemen çalıştı ancak motor biraz ısınınca böyle gaz veriyorum ama almıyor gibi oldu oldu ve stop etti çalışmadı bi sigara yaktım sonra çalıştı 2-3 dk aradan sonra biraz daha gidince gene stop etti ben bu sorunu anlıyamadım stop etmeden önce boğuluyor benzin biter gibi sizce yağdan mı? yağ ekliyicektim ancak işe geç kalıyordum dün gecede acık yağcı bulamadım yağ la ilgili bu sorunu yapar mı? ısınınca yapıyor yani yağ üste cıkınca sanırım böyle bi sorun oluyor yardımlarınızı bekliyorum.. ve motora baktım hiç biryerinde yağ kaçağı gözükmüyor nereden kacırıyor olabilir ? sabah baktım biraz daha azalmıştı ...
birde sorum 10 40 mı koyuyoruz? Regal Raptor 150-E2 Classic modeli bendeki ve bu arabaya konandan koyuluyor mu? yoksa motosiklet yağı özel mi ?
Sorun düzeldi inanmayacaksınız benzin'denmiş halbuki benzin var gözüküyordu depoyu actığımda nasıl bi depo yapısı var çözemedim acemilik işte![]()

1
1
A Rh (+)