Yunus Emre hoşgeldin kardeşim kusura bakma.anca yazabiliyorum.genelde forumdan çıkmayan birisi olarak herkese yazamayan çalışırım. Yalnız dün çok tatsız ve acı bir olay yaşadık. İnşallah en yakın zamanda tanısıp görüşmek dileğiyle
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Yunus Emre hoşgeldin kardeşim kusura bakma.anca yazabiliyorum.genelde forumdan çıkmayan birisi olarak herkese yazamayan çalışırım. Yalnız dün çok tatsız ve acı bir olay yaşadık. İnşallah en yakın zamanda tanısıp görüşmek dileğiyle

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)http://www.motosikletcim.com/?newUru...B0NCELE---unus emre makina resimde temiz duruyor amq fiyat olarak indrim alman lazım zaten sifırı 5600 tl lnkte var![]()
Yamaha Drag Star 650
Ankara-Çankaya
A Rh (+)
Yamaha Drag Star 650
Ankara-Çankaya
A Rh (+)Şu an 2015lerin sıfır 5900den var ilanda, vereceği ekipmanlar da orta halli bi şeyse sıfırı 300-400 gibi bi şey eder toplamda. Dolayısıyla sıfırını alsan fazladan bi 1200 lira gibi bi şey çıkar senden, tescil plaka işlerini vs bilmiyorum tabi. Fiyatta biraz daha düşülebilir aslında, ama motor dediği gibi temizse kilometre filan orijinalse verilebilir de 5bin, Ankara'da motor bulmak sıkıntı olabiliyor çünkü.
Yamaha Drag Star 650
Ankara-Çankaya
A Rh (+)
RR DD 150 E-2
Ankara
A Rh (+)Ankarada motor bulmak çok zor oluyor ağızdan bir kere 5000 e anlasalim lafı cıktı.Sıfırı 5600 + plaka vs masrafim olacaktır 6000 tl ye gelir sanirim. Bu motorda karar kilmamda km si düsük ve sahibininde hediyelerinin olmasi aslinda sorun cikmazsa 1000 tl yi kaliteli ekipmana harcamak daha mantikli gibi geliyor.
RR DD 150 E-2
Ankara
A Rh (+)
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)RR ailesine hoş geldin kardeşim. Ankara'da çok güzel sıcacık bir ekip var çok şanslısın. Elinden gelen her konuda yardımcı olacaklardır. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle, şimdiden hayırlı olsun tekerin düz bassın
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RR DD 150 E-2
Ankara
A Rh (+)
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)