En yakın zamanda aranızda olmak sizlerle vakit geçirmek sohbet etmek için bekliyorum. Yolunuz bu taraflara düşerse bende sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyarım. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YOK
İstanbul - Şişli (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)En yakın zamanda aranızda olmak sizlerle vakit geçirmek sohbet etmek için bekliyorum. Yolunuz bu taraflara düşerse bende sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyarım. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum.
Yamaha Drag Star 650
Ankara-Çankaya
A Rh (+)Foruma hoşgeldin Yetkin, İzmir ekibiyle beraber kazasız belasız sürüşler dilerim
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)RR ailesine hoşgeldin. Motorun hayırlı olsun tekerin düz bassın. Forumda ve etkinliklerde aktif olman dileğiyle
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Suzuki Intruder M-800 (Thunderbolt)
Ankara
0 Rh (+)Yetkin kardeşim foruma hoş geldin. Motorun hayırlı olsun, farın açık tekerine taş değmemesi dileğiyle.
Regal Raptor Spyder 250
Muğla - Bodrum
AB Rh (+)RR ailesine hosgeldin Yetkin...yeni motorun hayirli olsun...forumda ve yollarda gorusmek uzere....tekerin duz bassin
RR Daytona 250e 6c Beyaz
İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Yetkin somadan aramiza hoşgeldin.. Yeni motorun hayırlı olsun.. Memnun oldum..
Harley Davidson Sportster XL883 Custom
İstanbul - Sultanbeyli (Anadolu Yakası)
0 Rh (-)Hoş geldin kardeşim RR a
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
LİVE TO RİDE
RİDE TO LİVE
Regal Raptor 150e2
İstanbul - Beyoğlu (Avrupa Yakası)
0 Rh (-)Hayırlısı olsun Yetkin. Kazasız belasız keyifli sürüşler...
Sent from my iPad using Tapatalk
Küba SL200
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Hoşgeldin Yetkin, kazasız belasız sürüşler kardeşim![]()
Normal de takım elbise giydiğinde daha ağır adımlarla yürüdüğünü anımsa ve kimseyle yarışma. Görev paylaşımı yaptık, o işe ’racingci’ kardeşler bakıyor.
Spyder
İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
A Rh (+)Hosgeldin Yetkin. Hayirli olsun motorun. Kazasiz belasiz insallah
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)