Malesef bu cumartesi çalışacağım için ben katılayamacağım. Size iyi eğlenceler diliyorum ;)
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BMW F650 CS
İstanbul
A Rh (+)Malesef bu cumartesi çalışacağım için ben katılayamacağım. Size iyi eğlenceler diliyorum ;)
Yeni aşkım; BMW F650 CS...
34 TC 9073
YOK
İstanbul
0 Rh (+)arkadaşlar bu topik habire çöp kutusuna geri dönüyo
eeee RR cılar hadi eller havaya giden yokmu![]()
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)Evet arkadaslar gelenler el kaldırsın bu geziye bende murat la beraber katılıyorum, benim fikrim cumartesi erken saate cıkıp gunu degerlendirmek,Bursa da gezilecek o kadar guzel yerler var ki.....
İstanbulkesinlikle yasinsubayım. adminim bu hafta ki olağan toplantımızı ayarlasın detayları orda konuşuyor olacağız.
güsssel olacak çooook güsssel...
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)Ne olur bu toplantı Rönepak ta olmasın ne zaman oraya gitsem hem cok uzak hem de kayboluyorum![]()
YOK
İstanbul
0 Rh (+)yasinsubay Nickli Üyeden Alıntı
bu hafta bu taraftayız beylerbeyinde falankesinleşince adminim yada moderatörlerimiz topik açıcaklar
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Evet bencede kadıköy tarafında bir yerde yapalım olmazmı?
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)Anlayamadıgım sevgili admin Alper sen bu geziye neden katılmıyorsun adminsiz olurmu yaaaaa
İstanbulcanlı tutalım topiğimizi haftasonu eğlencez yavvv..
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Harbidende neden böyle yaw arkadaşlar....Alper kesin seni bekliyoruz agresus volkan abi senide bekliyoruz......
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)