Alıntı WolkHan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Vermiş olduğunuz cevaplar gayet aydınlatıcı oldu teşekkürler arkadaşlar, ilk fırsatta da tanışma bölümünde kendimden bahsederim. İş ve seyahat yoğunluğum bir miktar hafiflediğinde istanbuldaki buluşmalardan birine katılmam epey iyi olur, haklısınız.

Yanıtlarınızdan sonra 150cc konusunda çok da ısrarcı değilim galiba artık, her ne kadar acemilik sebebiyle kafamda soru işaretleri olsa da.

Şöyle bir ilan var sahibinden üzerinde, fotoğraflara bakarak çok bir şey söylemek belki mümkün değil ama bu motor için ne dersiniz ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...79391793/detay
Ekipmana butce ayirma kismi disinda sizinle tamamen ayni dusuncede idim. 150lik kendi kullanim klavuzunda yasan max.agirligi asinca dahi cekis sikintisi yasatmiyor. Dik yokuslarda dahi. Ama kisa bi sure sonra keske 250lik alsaydim dedirtir. Cunku titresim sikintisi 80km hizi asinca basliyor. Ayrica bu titresim zamanla zincir kapagini bile kiriyor. Bizzat yasadim Hicbir sekilde masraf cikarmiyor. Sigorta biraz yuksek cikabilir ilk motor oldugu icin. Ozellikle Istanbul gibi bi sehirde.
Ilandaki motorun ucreti fena degil pazarlikla indirebildiginiz kadar indirin. Illa 150lik alacagim diyorsaniz.
Benim tavsiyem de sizinle ayni dusunceleri paylasmis biri olarak 250lik almaniz. Saygilar.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi