| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)
RR DAYTONA
Ankara
AB Rh (+)Değerli RR Ailesi öncelikle hepinize teşekkür ederim. Bugün motor servise gitti. Ben de saat 1 de trafik şubeye. Com merakla ne çıkacak diye raporu aldım. Polisler çok güzel bir rapor tutmuşlar. Olay esnasında taksi sahibi hernekadar da ben sana vurmarim sen kendin dustun. Boşuna polis cağırıyorsun sahte sigortacılarla gorusturme numaraları çekse de ısrarla ekip istemenin faydasını gördüm. Raporda özet olarak şöyle denmiş. Erdem dönüş ihlalini yapan taksi ye çarpmamak için anı bir manevra ile sağa kaçmış ve kayarak motoru yatirmistir. Hernekadar fiziki çarpma olmasa da olaya sebebiyet verme suçundan taksici asli suçludur. Yani suçu ona vermiş. Dün birşey alamazsınız herkes yoluna gitsin diyen arkadaş bugün 5 kez beni aradı. Dosya açtırma ben odeyecem dedi. Onu Isıl motorun ellerine bıraktım. Isı zorAldora kardeşimi okadar sinirlendirmeyecekti hakketi
Aklınızda bulunsun. Belki yaşadığınız veya mevzuatı biliyorsunuz. Ama benim başıma ilk defa geldiği için kimsenin Başına gelmemesi dileği ile paylaşıyorum. Dün dediğim gibi bir referans olsun istedim. Sabriniza tesekkur ederim. Hepinize kazasız mutlu günler dilerim.
![]()
Konu dbxerdem tarafından (24.March.2016 Saat 19:22 ) değiştirilmiştir.
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)erdem abicim gözün aydın dediğimiz ve istediğimiz gibi oldu şerefsiz taksici allem etti kallem etti sonunda yinede suçlu o oldu taktiri ilahi işte bu olsa gerek .allahtan sana bişi olmadı çok şükür .taksiciye dava açmak senin elinde ilk önce yaptırsın sende ona göre bir yol izlersin![]()
Regal Raptor - DD 250E-6C
İzmir/Göztepe
0 Rh (+)Tekrar geçmiş olsun. Nediyelim hak yerini bulmuş. Trafik polisi de olayı iyi yorumlamış.![]()
Regal Raptor Daytona DD 250 6c
Amasya
A Rh (+)İçim cız etti kendi daytona m gibi üzüldüm sana bişe olmaması tek teselli
Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Erdem tekrar geçmiş olsun masrafı karşı tarafın karşılaması iyi olmuş siğortadan yaptırsaydın senin motorda kaza kaydı olacaktı ve bir sonraki trafik siğorta fiyatın çok yüksek çıkacaktı adaletin nadiren de olsa yerini bulmasına çok sevindim![]()
RR DAYTONA
Ankara
AB Rh (+)Tesekkur ederim Celil başkan. İnsan psikolojisi çok ilginç önce kendimi kontrol ettim çok şükür sağlamdım. Sonra direk aklıma motor geldi. Önce inanılmaz bir üzüntü geçti içimden. Dedim gitti sağ taraf komple. Motoru kaldırıp sadece manetin kırıldığını görünce inanılmaz mutluoldum. Hani derler ya mal canın yongası ben orada bunu yaşadım. Sankibiraz önce kazadan ucuz kurtulan ben değildim. Belki de bizler motorlarimiza da birer ruh ve kişilik katıyoruz. Neyse bugün yine baktım başka hiç bir sıkıntı hasar yok. İlimizde ucuz atlattık. Bu ara bir kaza furyası esti amadeğmesin herkesin yolu açık olsun.
RR Daytona 250e 6c Beyaz
İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)erdem abi çantalarıda bi yenilettir faturası duruyordur heralde : D
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)