| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR Spyder 250
İstanbul - Sultangazi - (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)
RR Spyder 250
İstanbul - Sultangazi - (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Ben direkt linkini paylaşayım. Kargo dahil 20 dolar civarı
Motosiklet Alüminyum Kenar Kesim Ayak Pegs Footrests Harley Dyna Softail Çapraz Bones V-Çubuk Gümüş
http://s.aliexpress.com/uaUjQJni
(from AliExpress Android)
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Hakan bende fotoyu görünce aldın zannettim heyecan yapmıştım. Okuyunca anladım ki çalışıp para kazanmaya devam etmeli bir gün alınır
Regal Raptor Daytone 250
İzmir - Aliağa
0 Rh (-)Arkadas konuyu gorunce bende yazmak ustedim. Malesef dun ufak bir kaza gecirdim. Bir kamyonetin aniden onume kirmasi yuzunden bir anlik refleksle ani sekilde frene bastim ve arka tekerim kayarak sag tarafima dustum ancak motosikletimin arka fren pedali kirildi. Ben izmirde oturuyorum. Bunu nereden yaptirabilirim yardimci olursaniz sevinirim.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Cem geçmiş olsun sana birşey olamaması sevindirici pedalın kırılan parçası elindeyse oto sanayilerde argon kaynağı yaptırabilirsin sağlam ve en ucuz şekilde hallolur yenisi çok pahalı galiba 160 tl civarıydı ama yenisi almak istersen istanbulda bir servis aynısını demirden yaptırmış oradan alabilirsin istersen telefonu verebilirim kolay gelsin![]()
BMW R1100RT
Karşıyaka/İzmir
A Rh (+)Öncelikle geçmiş olsun Cem, burada bir arkadaşımız işyerinde kendisi krom kütükten keserek ayak pegi yaptı. Gayet de güzel oldu. Yok orjinal parçayı kullanmak istiyorum diyorsan da 1. sanayide 20 ila 40 ₺ arasında argon kaynağı yapılıyor. Bu arada hazır mesajlaşmışken buluşmalarımıza katılma davetimizi de tekrarlamış olayım. Forumdan da takip edebileceğin gibi her hafta çarşamba günü için İzmir toplantı başlığımız açılır. En kısa zamanda seni de aramızda görmek isteriz. Kazasız, keyifli sürüşler.
2007
Milas (şuan ANKARA )
0 Rh (+)cem abı gecmiş olsun allah korumus
"My rope and belt my cock and balls "
48 U 9289
48 LU 528
Mustafa ÖZKAYA
TEŞEKKÜR EDERİM.
Regal Raptor Daytone 250
İzmir - Aliağa
0 Rh (-)yarınki buluşmaya geleceğim bir aksilik çıkmazsa geleceğim. Hem sizlerle tanışmış hemde şu pedal işini konuşuruz
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)