Arkadaşlar muhtrlem bir gezi olmuş resimlere iç çekerek baktım. Ankara her zamanki gibi süpersiniz. Allah muhabbetinizi mutluluğunuzu daim etsin
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)Arkadaşlar muhtrlem bir gezi olmuş resimlere iç çekerek baktım. Ankara her zamanki gibi süpersiniz. Allah muhabbetinizi mutluluğunuzu daim etsin
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Ben resimlerde biraz az çıkmışım ama inşallah Eren yükleme yapar akşama daha devamı var ☺☺☺ süper bir gezi oldu hem çok güzel bir ortam ve yol vardı hemde süper bir hava hepsi bu güzel insanlarla birleşince unutulmayacak bir gün yaşadık herkese çok teşekkür ederim. İnşallah en yakın zamanda toplu halde başka bir organizasyon için sizlerle buluşmak istiyoruz
Yamaha Drag Star 650
Ankara-Çankaya
A Rh (+)Güzel bir gün ve yol oldu, emeği geçen katılan, katılamayıp aklı gönlü bizle olan herkese teşekkürler. Sezon tam açıldığında daha güzel daha kalabalık gezilerimiz olur umarım, en kötü gezimiz bu olsun![]()
Yamaha Drag Star 650
Ankara-Çankaya
A Rh (+)
Yamaha Drag Star 650
Ankara-Çankaya
A Rh (+)Ben o ara ekipmanları geçiriyodum üzerime, muhabbette yoktum ama o "toplu sürüş yapmıyoruz" diyen arkadaşların bi tarafında patlasın demek istiyorum yine insanlığımdan diyemiyorumSanki 1000 km yol yapcaz toplu demişsiniz gibi ne alaka yani. Altı üstü şehiriçinde yapılacak küçük bi protesto, eylem sürüşü, o patlamalarda hepimizin canı yandı, hepimizin psikolojisi şaştı sonuçta
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)Güzel bir gün geçirmişsiniz RR Ankara... Allah muhabbetinizi daim etsin..
Yamaha Drag Star 650
Ankara-Çankaya
A Rh (+)
Daytona 250
Zonguldak
A Rh (+)Güzel bir gezi olmuş arkadaşlar bende daha erken gelip katılmak isterdim fakat kısmet bugüne :-) sonunda Zonguldak -ankara hem iş hem ziyaret gezime başlıyorumAldora kardeşim sonunda Ankara ya geliyorum 3-5 gün orda olabilirim... 1 saat sonra yola cıkacagım
![]()
TEKERLEKLERLE GELEN ÖZGÜRLÜK...
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)
Spyder 250
Ankara ve Düzce
A Rh (+)Anlaşılan güzel bir gün olmuşELinize sağlık
Özü Gülmeyenin Yüzü Güler mi ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)