Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 25 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

İlker KENAR
    EmekLi Devlet Mağduru
     DD-250-e-10 Spyder
     ESKİŞEHİR
    Beğenmiş
    6,782
    Beğenilmiş
    3,487
    Bu konu tam bir muamma.. Sigorta,plakanın kayıtlı olduğu il/ilçe , yaş,kazasızlık gibi pek çok değişkene göre artıp azalabiliyor. Mesela benim plaka Kocaeli Kandıra ilçesine kayıtlı ve ruhsat annemin üzerine... yaklaşık bir aya yakın cezasıyla birlikte 132 liraya Allianz 'dan yaptırdım.

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Ruhsatı alabilmeniz için zatn mecbur sigorta yaptırmanız gerekiyor. İyi bir araştırmadan sonra en uygun yere yaptırmadan fayda var hem yaştan hemde ilk motor olduğu için bu fiyatlar çıkıyor.

trainer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

deniz öztürk
    öğretmen
     RR Spyder
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bende şu an araştırma içerisindeyim en uygun olanı 830 lira demir sigorta.Ama sigortacı arkadaş bana şundan bahsetti bu sigorta işi borsa gibi günü gününe tutmaz zamanın varsa bekle son güne kadar bir yasa gündemde dedi düşebilir dedi ama benim önümde bir hafta kaldı yaptırmak için ne yapacam bilmiyorum :(

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı trainer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende şu an araştırma içerisindeyim en uygun olanı 830 lira demir sigorta.Ama sigortacı arkadaş bana şundan bahsetti bu sigorta işi borsa gibi günü gününe tutmaz zamanın varsa bekle son güne kadar bir yasa gündemde dedi düşebilir dedi ama benim önümde bir hafta kaldı yaptırmak için ne yapacam bilmiyorum :(
    Son güne kalırsan belki pahalıdan yaptırma ihtimalinide düşün derim

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317
    Kardeşim yaştan dolayı fiyat yüksek çıkıyo. En makul yöntem motoru bir aile büyüğünün üzerine yaptırmak.
    He illa da benim üzerime olsun dersen fiyat o civarlarda çıkıyo malesef. Uygun fiyatlı yaptıran yerler Ergo Demir ve Halk sigorta bildiklerim

ereneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    ben martta yaptırdım 2 yıl kaza yapmadıgım için indirimim oldugu halde 525 cıktı en az ergo belli bi yaşın altına fiyat vermiyomus maalesef baya yüksek cıkıyo fiyatlar nolucak bilemiyoruz

trainer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

deniz öztürk
    öğretmen
     RR Spyder
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bende bugün demir sigortadan 830 lira fiyat aldım en uygunu buydu.yasa ile ilgili bişeyler söyledi sigrtacı bekle dedi bakalım bir hafta beklicem nolcaksa görelim

MUSTAFA48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa Özkaya
    Enterprise Asistan Managger
     2007
     Milas (şuan ANKARA )
    Beğenmiş
    58
    Beğenilmiş
    38
    Alıntı toyregalci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaşım 20 ilk motorum ve şu an 1400 tl den daha düşük trafik sigortamı yaptırabileceğim bir yer bulamadım...
    Yaptırmamakta aklımdan geçmiyor değil ama daha sonradan polise yakalanmasam bile cezası var mı ilerleyen süreçte beni neler bekler ?
    banada aynı bır fıyat cıktı bırı 1000 tl istedi digeri 900 arasında degısti benım ilk aracım oldugu için ve yasımın genc olmasıda bu fıyatlarda etkılı oldugunu soyledıler. bır kaç hafta sonra lise arkadasımla karsılastım sıgortacı olmuş. gıttım yanına bana 370 lira mı ne fıyat cıkarttı 1000 lira nereye 370 lıra nereye. istersen arkadasımla konusurum kredı kartından tutarı cekebılır anlasırsanız

Oguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Oğuzhan Türkmen
    Maden Mühendisi
     Regal Raptor DD250-E9
     Muğla - Milas
    Beğenmiş
    5
    Beğenilmiş
    19
    Kardeşim bende 24 yaşındayım yani 25 yaş altı seninle aynı gruptayız sigortacıların literatüründe. Ben sigortamı 150 liraya yaptırdım 5-6 ay önce. Motorum 2007 model RR250 E-9. İstersen numara verebilirim sana sigortacının eminim şu ana kadar çıkarılan fiyatlardan aşağı fiyat çıkartacaktır. 1000 lira fiyat çıkaran arkadaşa şu an 530 lira civarında bi fiyat çıkardılar çünkü. Senin ikametin de büyük şehirdedir büyük ihtimal onun için sizin için sigorta fiyatı yüksek çıkıyor sizde arkadaşım da aynı dertten müzdarip oldu ikameti istanbulda olduğu için. Biz küçük şehirde olduğumuz için dediğim fiyata halledebiliyoruz. Ama seninki bizimki kadar düşük çıkmaz. sen yine de istersen bana ulaş numarayı vereyim.

Nıka Kelevic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Akın Civelek
    Satış Temsilcisi
     Transalp 650 XL
     İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    4
    Beğenilmiş
    13
    Geçen gün sigortacı arkadaşlar konuştum. Motoru ve ikametgahını küçük şehre alman lazım dedi.
    Eskiden plaka bakılıyordu artık mernis kayıtlı adrese de bakılıyor dedi.

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)