Yaşım 20 ilk motorum ve şu an 1400 tl den daha düşük trafik sigortamı yaptırabileceğim bir yer bulamadım...
Yaptırmamakta aklımdan geçmiyor değil ama daha sonradan polise yakalanmasam bile cezası var mı ilerleyen süreçte beni neler bekler ?![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR DD 150 E-2
Ankara
A Rh (+)Yaşım 20 ilk motorum ve şu an 1400 tl den daha düşük trafik sigortamı yaptırabileceğim bir yer bulamadım...
Yaptırmamakta aklımdan geçmiyor değil ama daha sonradan polise yakalanmasam bile cezası var mı ilerleyen süreçte beni neler bekler ?![]()
Suzuki C800 İntruder
İstanbul-Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
B Rh (+)Kardeşim Cumartesi günü kestirdim poliçemi yaş 26 motoru ucuz çıksın diye babamın üzerine aldık (51 yaşında) ama 930 tlye patladı yani arama ucuz sigorta diye bir şey yok
2. olarakta sigorta yaptırmadığın taktirde geçikme cezası yersin buda sana daha pahalıya patlar adı üstünde ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)
Suzuki C800 İntruder
İstanbul-Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
B Rh (+)
RR DD 150 E-2
Ankara
A Rh (+)trafik sigortası ile ilgili yasal düzenleme olacak haberleri okuyorum.Motoru yeni aldığım için sanırım 15 gün gibi bir hakkım var bu süreyi kullanma fikri şuan için cazip geliyor...
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)yaptırmadıgın her ay yüzde 5 10 15 diye katlanıyo fiyat ceza o şekilde eğer yakalanırsanda hem ceza yazıyolar hem motoru cekiyolar otopark cezasıda var bir gece kalmıstı benim eski motorum 90 tl otopark ve sigortayı yaptırıp almak zorundasın motoru
Yamaha Dragstar 650
İzmir/Bornova
A Rh (-)Kardeşim merhaba, bana özelden ulaş benim ve birkaç arkadaşımın yaptırdığı sigortaların numarasını vereyim. Belki daha ucuza bulabilirsin
RR DD 150 E-2
Ankara
A Rh (+)
Hyosung GV 250
Antalya
B Rh (+)En az 3-4 farklı sigortacidan fiyat al. Aynı sigortacı 1 saat sonra bile farklı fiyat verebiliyor.
Sigorta yaptirsanda yaptirmasanda o sigorta parasını ödüyorsunuz. Misal 6 ay sigortasız gezdin 6 ay sonra gidince o 6 aylık sigorta parasını ceza adı altında oduyorsun. Sigortasız Allah korusun bir kazaya karissan bir Mercedes tamponu motorundan pahalıdır unutma. Ayrıca trafik seni sigortasız yakalarsa direk motorunu bağlar. Çekiciye yükler. Çekici parası park parası extrasi ile sigortani yaptırırsin.
ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI derken gerçekten seve seve ZORUNLU.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)