yamaha ve honda'nın 600 cc ye kadar olan tüm modelleri çinde üretilmekte.tabiiki bu markaların kalitesine göre üretilmekte fakat ne olursa olsun kalite düştü.yanlız 600 cc ve üzeri motorlarda kaliteden ödün vermek istemiyorlar ve markalarını yanlızca belli bir kesim müşterinin gözünde değer kaybına uğratmıyorlar.kendi deneyimime dayanarak bir örnek vermek gerekirse geçen sene almış olduğum yamah xmax 250 'min ilk hafta benzin otomatiği,3. hafta immobilizeri(ve bu beni yolda bıraktı) 2 ay kadar sonra radyatörü su akıtmaya başladı ve 4 ay kadar sonra immobilizer problemini tekrar ettiğini üzülerek söyleyebilirim.bu motorun şu an değeri 11600 ytl fakat aldığım sonuca bakın.yanlız honda ne olursa olsun yine biraz daha iyi çünkü bu arada honda innova 125 yarı otomatik marka bir motorum daha oldu ve plastik aksamlarındaki ses dışında hiçbir proplemle karşılaşmadım.eğer tekrar sıfır motosiklet alacak olsam hondamı yamahamı deseler muhakkak honda derim.regale gelince bu 100 lüğün şirinliğine ve farklı tarzına ben kandım sakın ha siz kanmayın,onu iade edip bir büyüğünü aldım birazdaha iyi gibi.temiz binildiği müddetçe çok güzel bir yol arkadaşı olacağa benziyor