Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

omer55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Cenk Akpınar
    ..
     Regalraptor E250-9B
     ..
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    far tasından hat çekmek tek kelimeyle zekice bir fikir evet aynen dediğin şekilde olabilirdi daha iyi olurdu kontak on konumuna geçince far hattı aktif olacak ordanda çakmaklık on konumunda olacaktı evet iyi düşünmüşsünüz tşk ederim , birde vites boş '' yeşil ışığı '' bazen fark edilmiyor onuda bir parelel hat ile dışarıya taşımayı düşünüyorum.

omer55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Cenk Akpınar
    ..
     Regalraptor E250-9B
     ..
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    sıkıntı oluyorsa sonradan çizimle bait devre şeması çizebilirim.Bu arada ben elektrik , elektronikle hobi olarak uğraşıyorum ileri düzey amatör diyelim, böyle orjinali bozmadan modifiyeleri seviyorum.

Coctailozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

oktay özer özdemir
    Turizm resepsiyon şefi
     Regal Raptor DD 250E 9
     fethiye
    Beğenmiş
    70
    Beğenilmiş
    50
    Alıntı omer55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıkıntı oluyorsa sonradan çizimle bait devre şeması çizebilirim.Bu arada ben elektrik , elektronikle hobi olarak uğraşıyorum ileri düzey amatör diyelim, böyle orjinali bozmadan modifiyeleri seviyorum.
    Yan uğraşlar hobiler iyidir hocam yettiği kadar bende birşeyler yapıyorum. Önceden süregelen Oto elektrik bilgim var. Bende motoruma yeni nesil araçlardaki gibi gündüz farı, xenon far, f1 stop ve yan park- sinyal Vs ayrıca komple arka bölümü söküp elektrik tesisatını değiştirdim. Daha sağlıklı ve sağlam kablolarla. Fotolar paylaşcam ve umarım sonraki samsun buluşmasında tanışırız.

Xperia C3 cihazımdan gönderildi.

Coctailozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

oktay özer özdemir
    Turizm resepsiyon şefi
     Regal Raptor DD 250E 9
     fethiye
    Beğenmiş
    70
    Beğenilmiş
    50
    Ayrıca sormak ve öğrenmek istediğim motor yüksek devirlerde yani yolda 80 90 belki daha fazla giderken fan açtı mı? Normalde açmaması lazım. Araçlarda bu şekilde. Nekadar bi Çin motoruda desek aslında tüm motor sisteminin çalışması araba kadar sağlıklı. Örneğin devirdaim i çok iyi bizim motorların. Ve arabalardaki gibi yüjsek hızda giderken aldığı rüzgar yettiği için ve fanın emdiğinden daha fazla havaya maruz kaldığı için fan açmaya ihtiyaç duymaz fakat bu hızlarda gidip daha sonra trafik içinde düşük devir kullanmaya başladığımızda devirdaim suyu yavaş çevirdiği ve ısı yükseldiği için fan dur -kalk ve trafikte devreye girer

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Coctailozer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayrıca sormak ve öğrenmek istediğim motor yüksek devirlerde yani yolda 80 90 belki daha fazla giderken fan açtı mı? Normalde açmaması lazım. Araçlarda bu şekilde. Nekadar bi Çin motoruda desek aslında tüm motor sisteminin çalışması araba kadar sağlıklı. Örneğin devirdaim i çok iyi bizim motorların. Ve arabalardaki gibi yüjsek hızda giderken aldığı rüzgar yettiği için ve fanın emdiğinden daha fazla havaya maruz kaldığı için fan açmaya ihtiyaç duymaz fakat bu hızlarda gidip daha sonra trafik içinde düşük devir kullanmaya başladığımızda devirdaim suyu yavaş çevirdiği ve ısı yükseldiği için fan dur -kalk ve trafikte devreye girer

Normalde açmaması lazım ama motoru yüksek devirde kullanırsan uzun yol bile olsa motor zorlanmadan başlayın işi artacagindan açacaktır

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)