Bugün motoru ustaya götürdüm yeni karbüratör,sübap ayarı vs yapıldı motoru aldım rolanti vs herşey saat gibi calısıyor ama şöyle bir sorun var gazı açıp hızlanıp gazı kapatınca eksozdan patlama sesi geliyor ufak bir patlama sesi değil ilk o patlama olduğunda motorun üstünde korkudan zıpladım yoldaki yayalar benden beterdieksozu açtırdığımdan beri gazı kapatınca pat pat pat diye tatlı bir ses geliyordu ama bu seferki çok rahatsız edici,yeni takılan karbüratörden sonra böyle birşey normal mi? tekrar ustaya gidemedim işe gitmem gerekiyordu.
ustaya tekrar gitmeden halledebileceğim birşey midir? forumda biraz araştırma yaptım karbüratör ayarından kaynaklı gibi duruyor ama daha yeni değişip ayarlanmış bi karbüratör böyle bir sıkıntı yaşatmasıda mantıklı gelmedi başka birşeyle alakalımıdır.
Not : Eksozumda 2 susturucuyu önceden söktürmüştüm.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler

Regal Raptor 150E-2
Eskişehir
A Rh (+)
eksozu açtırdığımdan beri gazı kapatınca pat pat pat diye tatlı bir ses geliyordu ama bu seferki çok rahatsız edici,yeni takılan karbüratörden sonra böyle birşey normal mi? tekrar ustaya gidemedim işe gitmem gerekiyordu.