Dediğin şekilde birisinin denediğini sanmıyorum hiç.Belki kestirmeyi düşünen kişiler kestirmeden önce böyle bir şey denerler diyecem ama bosuna maliyet olur uğraş çıkar.
Sonuçta bu yöntemide ilk ilker buldu diye biliyorum.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Dediğin şekilde birisinin denediğini sanmıyorum hiç.Belki kestirmeyi düşünen kişiler kestirmeden önce böyle bir şey denerler diyecem ama bosuna maliyet olur uğraş çıkar.
Sonuçta bu yöntemide ilk ilker buldu diye biliyorum.
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Ozzy kardeşim tabii biliyorum ilk İlker kestirdi zaten 2007 lerde arada boru yok. Sen diyorsun ya boru her iki eksozu bağımsız yapmıyor ve birindeki sallantı diğerini de etkilediğinden motora da etki ederek vibrasyona neden oluyor. Bende demir testeresiyle aradaki boruyu kökten değilde ortasından 8-10 cm. alsam sonra yanmaz yumuşak siyah hortumla bağlantıyı tekrar yapsam nasıl olur. Hortum yumuşak olduğundan eksozlar arası sallantıyı diğerine geçirmeyecektir ve vibrasyona etkisi olur artı aradaki gaz akışı da devireder ve patlatma yapmaz. Bu tekniği de ben deneyeyim sonuçlarını yazarım. Hem bu işlem de eksozların sökülmesine de gerek yok ve daha kolay.
Aksu abi bazı seyler deneme yanılma yolu ile öğrenilir. sen deniycen biz de öğreniceğiz artık![]()
Şimdiden kolay gelsin sana.
regal raptor 250 model 2006
İstanbul
A Rh (+)bnde kestırdım hemde 20 milyna fakat debrıyajı sıktıgımda patlatıyo onu ne yapıcaz
RR
Ankara
0 Rh (+)arkadaşlar bu eksoz arasındaki bağlantıyı bende kestirmedim ama kapattırdım..
benim eksoz zırıltı falan yapmıyordu allahdan. ... kestirincede eksozların bağlantılarından yana zayıflama olur düşüncesiyle ( neticede arka ayaklıktan ve önde motor piston seviyesinden bağlı ama )
olayı şöle gerçekleştirdim. sağdaki eksoz soldakinin içine giriyor ve kurşundan mamul bir contayla sıkıştırılıyor.
bende sağdaki eksozun ağzını sac'la kaynak yaptırıp kapattırdım. tekrar soldaki eksozun içine sokup sıktım vidasını.
benim eksozlar klarnet denenlerden değil ama yinede patlamalar ayrı ayrı duyulabilir oldu ( 1955 çift piston bmw gibi
çekiş biraz arttı ama senkron ayarım yapılmadı daha...
bu da bir yöntem ve geri dönüşü çok basit. soldaki eksozu çıkartıp kaynaklana sacı çiviyle bile delerek açılabilecek şekilde.
geri dönüşte herhangi bir sorun çıkartmaz yani.
Magrip El Salil
BİLGEHAN
06 RG 120
O(RH)+
39º51'31.11'' N -- 32º50'00.92'' E
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)ya bende de vibrasyon arttı napsam kestirsemmi bende :? vibrasyon başka neyden yapar peki ?
Yunus Emre
RR
Ankara
0 Rh (+)kestirmeden dediğimi bir yap istersen... kestirirsen geri dönüş yokböle ucunu kapattırıyorsun aynı işi yapar...
Magrip El Salil
BİLGEHAN
06 RG 120
O(RH)+
39º51'31.11'' N -- 32º50'00.92'' E
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Arkadaşlar merhaba.Dün ekzost kesme işlemini yaptırdım.Daha önce birkaç defa niyetlenmiştim ama nasip bugüneymiş.Tamamen kesmek yerine ortadan kesip ağızlarını körtapa şeklinde ezdirdim.SES mükemmel oldu.İnanırmısınız 3 ncü viteste yaklaşık bir saat gezdim.Yakıt artarmış ARTSIN.Ayar yaptıramadım.Balıkesir'de yapacak adam yok.İleride İzmir'e gittiğimde yaptırırım inşallah.İşlem ücreti 5 YTL.Tavsiye ederim.
Sağlıcakla kalın.
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)arkadaslar ozellıkle eskı konuları canlandırarak kazanmaya bılgılerımızı artırmaya calısıyorum...
bu boru kesme ısını kendım yapabılırım...
ama bı sakıncası olurmu...
elın cekık gozlusu bunu bosu bosuna koymamıstır...
yuksek hızda (komık dımı) cok ses cıkarırmı...yanı mılletın ahını alırmıyız...
bugun bır dragstarın eksoz sesıne sahıt oldum...onun gıbı cıkması ıcın ne yapılabılır?
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
caponord
Samsun
B Rh (+)dragstar gibi ses istiyosan hiç bişi yapamazsın....
heee.. dragstar alabilirsin fatihim foremanım.. :mrgreen:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)