kaş yapayım derken yine göz çıkardın be şoparım...
neyse daha büyüyecen sen... yavaş yavaş zaman içinde, evvel zaman içindekileri unutarak...
hando
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)kaş yapayım derken yine göz çıkardın be şoparım...
neyse daha büyüyecen sen... yavaş yavaş zaman içinde, evvel zaman içindekileri unutarak...
hando
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
Ben hala olmaz diyorum.Wahşi batıda oymu vardı seçimmi vardı.
Çıksın kovboylar ortaya yapsınlar düellolarını yoksa tanımam şerif merif :P :P
Salarım siyuları komençileri navaroları kasabanın üzerine
( bulandırırım boyle ortalığı :D hahaha )
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)hando abım pekı bızım daltonlar kımler olcak harleymı custommu :? :? :mrgreen:handojoe Nickli Üyeden Alıntı
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
BMW F650 CS
İstanbul
A Rh (+)Onlardan bişe olmaz. Önce insan olmayı öğrensinler(Bkz. Motofest II)sancezz Nickli Üyeden Alıntı
Bence de düello olmadan şeriflik olmamalı. Sitenin en hızlı mesaj yazan kovboyu kimse onu şerif yapalım:P (Madem silah yok)
Haaa, şindi aklıma geldi: Ozan'ın ortalığı karıştırmaktan başka yaptığı birşey yok. Bence o ikinizi birbirinize vurdurup boşalan meydana çıkmak istiyor.![]()
Yemeyin bu numaraları. Şerif olunca ilk işiniz Ozan'ı darağacına asmak olsun![]()
Yeni aşkım; BMW F650 CS...
34 TC 9073
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)dostum ıste burada oyle bırsey soyledınkı bravo once ınsan omayı ogrensınlercuneyt Nickli Üyeden Alıntı
yoksa
![]()
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
d250 2005
Samsun
A Rh (+)hando şerif olsun regalcilerle dünya dolsun![]()
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)aha...! kafiyelere bak sen YAŞA ZAFER sen...zafer szn 55 Nickli Üyeden Alıntı
hando...
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)şeriflik oylaması gün itibarı ile 14:30 da bitmiş olup sandık kapanmıştır. 40 kişi katılmış 9 kişi red 31 kişi de kabul oyu vermiş ve hando şerif olmuştur. hayırlısı olsun bakiim.
ADMİNDEN AVANATARIMDA SİTE ŞERİFİ YAZMASINI RİCA EDİCİĞİM... saygılar sevgiler.
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)RED OYU KULLANAN 9 KİŞİ KİM Kİ ACABA ?
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
9 red oyun'un 9'uda benim. :P
Düello yapılsın diyorum ben hala :D
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)