ne demek abim boş boş oturuoz dükkanda sana bi resim yapmışız çokmu
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)ne demek abim boş boş oturuoz dükkanda sana bi resim yapmışız çokmu
Yunus Emre
regal 2007
İstanbul
0 Rh (+)hando kardeş bence verilmesi lazım yakısır
YOK
İstanbul
0 Rh (+)hando yapıcaz seni sitenin şerifi az kaldı.
İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın
regal 2007
İstanbul
0 Rh (+)neyi bekliyoruz hemen olsun
YOK
İstanbul
0 Rh (+)MotoJunior Nickli Üyeden Alıntı
kolay değil bu işler hemen öyle ha deyince olmuyo kuralları var sitenin şerifi olmak sorumluluk ister hando kardeşimizde bu işi çok güzel yapar bizde ona yakışan bişeyler düşünüyoruz olacak yani az kaldı .![]()
![]()
![]()
![]()
regal 2007
İstanbul
0 Rh (+)siz daha iyi bilirsiniz
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)benim şeriflik ne zaman onanıyor... cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonramı?
hando seçim sonuçları açıklansın sandıktaki oylar yerlere saçılsın diyor artıkınık amaaa...
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)ah hando abım sen zaten serıfsın sen serıf bende rıntındın olım :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:handojoe Nickli Üyeden Alıntı
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)olur mu öyle şey yahu ne rintintini çuh çuh çok aip şimdi... biz seni yukarılara taşıyoruz sen rintintin oluyon olmadı SANCEZ dostum genç adamsancezz Nickli Üyeden Alıntı
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)handoo abım sen buyuk adamsın ben red kıtın atının adını sasırdım ben atın bıle olurum dıycektım rıntındın oldum yanlıslıkla herkezden ozur :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:handojoe Nickli Üyeden Alıntı
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)