Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Fikri Tezbaşar
    öğretmen
     yok
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Teşekküer Antalya RaptoRiders (hatıea çekimli :D )

Arkadaşlar merhaba. Bu gün haftasonumu motorumun aksesuar geiiştirmelerine ayırmıştım. Daha önceden özenle seçip, beğendiğim bir çift sis farını (sırf şekli güzel olsun, kendi,ne baktırsın diye :D ) taktırmaya gittim. Ne zahmetli işmiş bu. Koruma demirine taktıracağım için, tornacıya gidip aparatı yaptırmak gerekti. Abartmıyorum, tam üç tane ellerinde telefonla dükkanın bir köşesine oturmuş, başı önce, kendini akıllı diye tanıtan telefonun sanal ekran ışığıyla aydınlanan tornacıya gittim. Üçü de "uğraşamam şimdi" deyip telefonlarında ki mühim sorunlara döndüler. Derken yapacak bir tornacı buldum ama o da elli liramı aldı :D Neyse, tam bu esnada, hiç beklemediğim bir şekilde telefonum çaldı. Numara kayıtlı değildi. Açtım. Karşımdaki ses Antalya Raptoridders sorumlşusu İlker ağabeymiş. Konyaaltına geziye gittikklerini, istersem onlara katılabileceğimi, tanışmak istediklerini söylediler. Tornacıdaki bitmek bilmeyen bol memleket sohbetli, esnafın kan ağlamasından, ülke gündemli abidik gubidik atışmaların sonucunda, yaklaşık iki saatte bitti. Tam kaçırdım, tanışamayacağım derken, tekrar arayıp, büyük bir alicenaplık göstererek beni eve çay içmeye davet ettiler. İşte bu fotoğraftaki üç güzel insan ile bu gün, önce forum, sonra motosikletim sayesinde tanıştım. Bu vesileyle, önce foruma, sonra da motoruma teşekkür ediyorum :D

İlker Akgül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İlker Akgül
    Hemşire
     VİRAGO 535
     Antalya
    Beğenmiş
    382
    Beğenilmiş
    144
    Alıntı FikriTezbasar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba. Bu gün haftasonumu motorumun aksesuar geiiştirmelerine ayırmıştım. Daha önceden özenle seçip, beğendiğim bir çift sis farını (sırf şekli güzel olsun, kendi,ne baktırsın diye :D ) taktırmaya gittim. Ne zahmetli işmiş bu. Koruma demirine taktıracağım için, tornacıya gidip aparatı yaptırmak gerekti. Abartmıyorum, tam üç tane ellerinde telefonla dükkanın bir köşesine oturmuş, başı önce, kendini akıllı diye tanıtan telefonun sanal ekran ışığıyla aydınlanan tornacıya gittim. Üçü de "uğraşamam şimdi" deyip telefonlarında ki mühim sorunlara döndüler. Derken yapacak bir tornacı buldum ama o da elli liramı aldı :D Neyse, tam bu esnada, hiç beklemediğim bir şekilde telefonum çaldı. Numara kayıtlı değildi. Açtım. Karşımdaki ses Antalya Raptoridders sorumlşusu İlker ağabeymiş. Konyaaltına geziye gittikklerini, istersem onlara katılabileceğimi, tanışmak istediklerini söylediler. Tornacıdaki bitmek bilmeyen bol memleket sohbetli, esnafın kan ağlamasından, ülke gündemli abidik gubidik atışmaların sonucunda, yaklaşık iki saatte bitti. Tam kaçırdım, tanışamayacağım derken, tekrar arayıp, büyük bir alicenaplık göstererek beni eve çay içmeye davet ettiler. İşte bu fotoğraftaki üç güzel insan ile bu gün, önce forum, sonra motosikletim sayesinde tanıştım. Bu vesileyle, önce foruma, sonra da motoruma teşekkür ediyorum :D

Memnun olduk fikri kardeşim artık süreriz bol bol
    ilker akgül ANTALYA-MERKEZ

Uğur Orhon
    Web geliştiricisi, grafik tasarımcısı
     HYOSUNG GV 250
     Antalya
    Beğenmiş
    170
    Beğenilmiş
    220
    Yakında ekibin geri kalanıyla da tanışmış olacaksın hocam. Birlikte bol kilometreli sürüşlere

Antalya - Merkez

Mustafa Sünr
    Optisyen
     Regal Raptor DD 250E-10 Sypder
     Antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı FikriTezbasar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Seninde Muhabbetin Hoş Ve güzeldi Kardeşim İnşallah Daha uzun kalabilseydin de Akşam gittiğimiz Termosos Korkuteli yolunda uzun sürüşe Katılabilseydin Artık Bir dahaki Sürüşlere

Seni Aramızda Görmekten Büyük Mutluluk Duyduk

Saygılar

RRANT ÜYESİ

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)