Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu
Toplam 49 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

ÇeLeBi MuRaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

izzet murat muslu
    işçi
     RRaptor
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sendemi alıcan admin paşa yoksa kıvranıyon heee :P
    IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY

cuneyt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cüneyt ARKIN
    Sistem Mühendisliği
     BMW F650 CS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bir motor ancak bu kadar güzel ve objektif olarak anlatılabilir. Paylaşım için teşekkürler
    Yeni aşkım; BMW F650 CS...
    34 TC 9073

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Allah herkesin gönlüne göre versin, bana da Transalp versin, hehehehe....

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    alasım geliyo valla...... ii makine ...tek kusuru biraz alçak olması...
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

Nihat Uzun
    -
     E-250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Özellikle uzun boylu olmayanalara (benim gibi 1.70 civarı) inanılmaz yakışıyor büyük cruiserlar.
    Bu model de sevmediğim tek şey yerlere kadar inen çamurluk. Yan çanta, ön cam, kıvır zıvır derken araba gibi oluyorlar.

En kötü cruiser, cruiser olmayan en iyi motordan daha iyidir. Shadow ise çok iyidir. Niyette yok şimdilik ama olacaksa 3'ünden biri olacak inşallah... Shadow, Dragstar, Intruder.
    Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
    Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
    (Dövüş Kulübü)

MaRaNtZz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hamit İLKADLI
    Bilgi İşlem
     Regal Raptor DD250-9B Çok Yakında
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bu hoş paylaşım için teşekkürler...
    _Saygılarımla...
    >>__MaRaNtZz__<<

altug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

A.Altuğ ASARLIOĞLU
    Mühendis
     REGAL RAPTOR
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı yasinsubay Nickli Üyeden Alıntı
    Haziran 2007 trafige cıkıs tarihli su an 2500 kmde olan Honda Shadow VT750C hakkındaki izlenimlerim

1- Motora ilk bindigimde acayip tırsmıstım insanın kullanamayacagı hissi doguyor, durdugunuz zaman kullanması ve manevraları zor ama giderken yag gibi kayıyor, emin olun regalden daha kolay kullanmak
    2- Motorda inanılmaz bir guc var ve bu gucu resmen hissediyorsunuz, su ana kadar en fazla 170 km sürat yaptım, ruzgar rahatsız ediyor kesinlikle bu hızlarda kullanılacak bir motor degil bence hic bir cruiser yapısı itibariyle bu hızlara musait makinalar degiller, 100-120 km hız inanılmaz keyifli
    3-120 km hız ile giderken aniden daha yuksek hızlara cıkmak istedignizde ozellikle sollamalarda sizi üzmüyor istediginiz sürate cıkabiliyorsunuz, duz yolda yaptıgı hızla yokus yukarı yaptıgı hız arasında pek fark yok, tırmanma seritlerinde 130-140 gidiyorum onumde araba kalmıyor
    4-Emin olun kırmızı ısıkta kalktıgınız zaman hic bir arac size yetisemez cok denedim hatta ve hatta celebim muratımla bindik kendiside sahittir
    5-vibrasyon yok denecek kadar az rahatsız bile etmiyor tabi buna etken yuksek hızlarda ruzgarın etkisi
    6- 2 kisi cok kolay yolculuk yapabiliyorsunuz yapı itibariyle genis, ozelikle esi olanlar
    7- İnanılmaz derecede Drift yapabiliyorsunuz
    8- Arka fren cok iyi degil, bunun aksine on fren inanılmaz super kesinlikle kilitlemiyor ve kaymıyor
    9- Kesinlikle on cam almanızı tavsiye ederim camsız kullanmak eziyet oldugunu soyluyor bircok kisi
    10- 40 YTL benzin ile sehir ici 210 km civarı sehir dısı 250 km civarı gidiyorum, yedek depo var oda yaklasık 40 km falan goturuyor
    11- Yakıt gostergesi yok:(
    12- Kadran 190 ben cıkmadım ama cıkan gordum
    13- Motorun kuru agırlıgı 255 kg buna artı aksesuar ve benzin gerisini siz hesap edin artık
    14- Motor Şaftlı bu zincir sesini ve bakımını ortadan kaldırıyor,
    15- Su sogutmalı olması artı bir deger buna yakın bir makina olan dragstar hava sogutmalı
    16- Motor cok cabuk ısınıyor buda sizi ısı acısından biraz rahatsız ediyor ayaklarınız pismeye baslıyor
    17- En uzun yolum su ana kadar Balıkesir Akcay oldu 2 kisi gittim tek kisi geldim toplam 850 km, hicbir sıkıntı yasamadım yasadıgım tek sıkıntı havanın 40 derece olmasıydı
    18- Virajlı yollar kesinlikle bu motora gore degil, Touring yada Racing gibi viraj alma kabiliyeti yok,ama bu aklınıza kootu fikirler getirmesin tatlı tatlı viraj alabilirsiniz,
    19 - Motor yere inanılma yakın bildigim kadarıyla dunyada yere en yakın motor bu 65 cm civarında, kullanım acısından ozellikle kısa boylular icin cok ideal,yalnız motorun yere yakın olması tumseklerde ve bozuk yollarda daha fazla dikkat gerektiriyor, ben 1-2 kere yoldaki tumsege denk geldim ve yavaslayamadım biraz ses geldi ama şaseye carpıyor ciddi bir sıkıntı yaratmıyor

Aklıma gelen iyi kotu hemen hemen herseyi yazdım

Motoru alırken 12750 olan Ankaradaki bayii bende aradım adamlar turuncu renginin bu fiyat oldugunu soylemislerdi, motoru aldıgım Pendik Bayisine bundan bahsettim bayii bana 2006 modelleri 12750 e verdiklerini soyledi aslında ruhsatta 2007 yazıyorlarmıs ama motor 2006 modelmis ne kadar dogru bilemem

Almayı dusunen arkadasların dikkatine, size birkacta resim benden olsun, herkesin gonlunde yatan motoru allah nasip etsin

sevgili yasinsubay,

birde geniş ayaklık ve çift taraflı vites cubuğu(tabirimden emin değilim ama anlaşılmıştır umarım) taktırırsan süper olur. Ankarada 2 arkadaşıma siyah rengini aldık. 12750 ytlye . Efe motor biraz tok satıcı. aksesuarlarda ufak bir indirim yaptırabildim.Ama geniş ayaklık ve vies çubuğu ile kullanmak çok kolay ve rahat oluyor.bilgine

sanada çok yakışmış. inşallah bende alabilirim. hayırlısı. kazasız belasız sürüşler dilerim.
    GRİ KUZU 06 BA 0660

TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN

yasinsubay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yasin MISIR
    Bilgisayar Mühendisliği
     Yamaha Dragstar XVS 650A
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sevgili Altug

Genis ayaklı hem surucu hem artcı icin almak istiyorum, vites cubuguda olabilir tabiki, fiyatlarının ne kadar oldugunu bilmiyorum uygun bir rakam olursa neden olmasın, aslında istedigin egzos ama ona verecek param su anda yok

İnsalah sende alırsın temennilerim bu yonde,sanada kazasız belasız surusler diliyorum

moonchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat tutal
    İşletme
     RR'dı eskiden
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Carvalçuk kardeşim ve Yasin'e verdikleri aydınlatıcı bilgiler için teşekkür ederim. Arkadaşlar bir süredir ben de bakınıyorum sağa sola ve kafama takılan bir soru var. Karbüratörlü motor ile enjeksiyonlu motor arasındaki temel farklar nedir? Enjeksiyon zaruri ve çok önemli midir? Hani yeni motor alma arefesinde, hele hele beğendiğiniz motorun enjeksiyonlu modelinin geleceği haberleri dolaşırken ortalıkta, karbüratörlü motor almak kayda değer bir hata veya daha doğru tabirle dezavantaj mıdır? Bu iki yakıt sistemi tipini karşılaştırabilecek birileri var mıdır aramızda?
    We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    az evvel gittim honda bayiine... dedim olm selo bana bi shadow ayarla...dedi elimizde yok.. dedim kampanya varmışş.. dedi haberim yok...telefon açtık 12870 bayiye gelişi... dedi sana 13500 e verebiliriz.. nası iş bu şimdi yaa.....leaa havleeee.... fiyatlar türkiye genelinde diiilmi ...ben bişi anlamadım bu işten....
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

Sayfa 2 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)