| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Spyder
Samsun
0 Rh (+)
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)Tugay,
Formda bir kaç uygulamanın kolaylaşması iyi olurdu. Ama daha önemlisi senin bitirme tezin için bizim yapabileceğimiz birşey varsa söyle...![]()
Spyder
Samsun
0 Rh (+)Eğer sağlam bir bitirme projesi yapayım, bu proje ile Tübitak yarışmalarına katılayım diyorsan, bölümdeki hocanda (Hangi üniversite?) projeyi dış danışman ile yürütmeyi kabul ederse bana e-posta ile ulaş (kerem -at- linux.org.tr)
Proje'nin temel bilgilerine http://www.raptorriders.com.tr/forum...ad.php?t=10603 adresinden ulaşabilirsin. Ama uyarayım, çok kolay/hızlıca yapabileceğin bir proje olmayacaktır.

Regal Raptor 150E-2
Eskişehir
A Rh (+)hocam ilgin için teşekkür ederim.konuyu okuldaki hocam ile görüşcem, Eskişehir osmangazi Üniversitesi.
Sizin projenizde aklımdan geçiyordu smartshell uygulamasını kullandınızmı bilmiyorum ama onda da buna benzer birşey var bütün istatistikleri çıkartıyor kaç km de ne kadar yaktığını ortalama hız frenleme vs. aracı tanıyıp. Birazda o programdan esinlenip motosiklet için yapmak aklımda vardı uzun zamandır denemelerimde oldu fakat istediğim hale getiremedim, sizinle beraber çalışmak daha da iyi olacak, birde linux.org.tr mailinizi görünce sormadan duramadım akademik bilişimle bağlantınız varmı veya boludaki linux kamplarında ders veriyormusunuz.
Konu tgypmk tarafından (18.May.2016 Saat 13:48 ) değiştirilmiştir.
Spyder
Samsun
0 Rh (+)Proje için benim aklımdan geçenler biraz daha fazla. Ne kadar yaktığı vb bilgileri sağlıklı ve gerçek değerler ile elde etmek çok güç. Onun yerine "temel" olarak rota tutma, rota üzzerinde verilen molaları (süreleri ile birlikte) tespit etme, mola yerlerinde çekilen fotoğrafları tespit etme, ses kaydı ile verilen girdileri google-speech to text ile metne çevirme, sonuçta bu elde edilen bilgileri de BLOG yada RR Foruma otomatik gönderme gibi bir planım var.
Uzun vadede programın içerisine acil durum bildirimi, yardımlaşma vb eklentiler de düşünüyorum (henüz tam liste oluşmadı bu konuda).
Türkiye Linux Kullanıcıları derneğinin ilk üyelerinden biriyim. Hatta kurucu yönetim kurulunda da görev aldım. Fakat artık yaşlandığımız için gençlerin önünü açmak adına ektinliklere/eğitimlere yanlızca (zorunlu bir durum olmadığı sürece) eski arkadaşları görmek için katılıyorum.
Kolay gelsin.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)