Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 19 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Tuğrul Baylan
    Piping Designer
     Kawasaki Vulcan 800/Vn800
     İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Tugay; fikirler ortaya toparlansın. Yönetimle görüşürüm senin için. Hepimizin işine yarayacak faydalı bir programı bize kazandırabilecek isen sonuna kadar destekleriz biz seni. Hatta Samsun'da Kerem hocamız var, yazmış zaten. O da niyetli böyle birşeye. Birlikte çalışarak ortaya harika değerler koyabilirsiniz

Benim şahsi fikrim RaptorRiders Forumlarının Tapatalk'a benzeri Mobil ortamda Android ve IOS olarak programcık haline getirilmesi

Andarkan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yiğit Kaan Eren
    Öğrenci
     YOK
     Ankara-Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Tugay abi RR mobil tarzı bir şey yapabilirsiniz(facebook mobil tarzı bisey) bence çok hoş olur bence.Ama ne yaparsan yap Allah yardımcın olsun.
    Andarkan dedigin sert bakışlı,dik, mağrur, yiğit, atılgandır. gözleri ateş saçar.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,899
    Beğenilmiş
    7,144
    Merhaba Tugay Tapatalk forumu çok fena kasıyor kitliyor ondan kurtulmamız gerek yerine geçecek bir mobil uygulama güzel olur Kerem hoca'nında dediği gibi bu konuda çalışmaları var birlikte çalışabilirsiniz Tuğrul'a detaylı bilğilendirme geçerseniz oda bize iletir duruma bakarız kolay gelsin

penguennoktanet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kerem
    Bilgisayar Mühendisi
     Spyder
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı tgypmk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilgisayar müh. son sınıf
    Eğer sağlam bir bitirme projesi yapayım, bu proje ile Tübitak yarışmalarına katılayım diyorsan, bölümdeki hocanda (Hangi üniversite?) projeyi dış danışman ile yürütmeyi kabul ederse bana e-posta ile ulaş (kerem -at- linux.org.tr)

Proje'nin temel bilgilerine http://www.raptorriders.com.tr/forum...ad.php?t=10603 adresinden ulaşabilirsin. Ama uyarayım, çok kolay/hızlıca yapabileceğin bir proje olmayacaktır.
    Yrd. Doç. Dr. Kerem Erzurumlu
    RR Sypder 250 (DD250e-10)
    http://www.penguen.net

coni-blaze55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fırat Karga
    Müzisyen-Öğrenci
     Yok- Yakinda..
     Samsun - İlkadım
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Öncelikle herkeze selamlar samsundan, abi misafir giriş ve üye girişi şeklinde 2 başlık olsa ve altında bize katılmak istermisin diye bi link , linkte te şehir seçimi ne göre il teşkilatı fotoğraflar geziler üyeler RR hakkında bilgi kısacası RR a yeni kişiler katmak amacı öne koyulursa harika olurdu tabi bu kişi üye olduktan sonra forumda zorluk çekmeden dolaşması da önemli yanlış anlamayın abi benim düşüncelerimi ortaya koydum.elimden ne geliyorsa da yaparım iyi geceler herkeze
    *Herkesten hızlı sürmen,yalnız süreceğinin garantisidir.

RAPTOR RİDERS SAMSUN

coni-blaze55 (Fırat KARGA)

tgypmk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tugay
    Öğrenci
     Regal Raptor 150E-2
     Eskişehir
    Beğenmiş
    3
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Tugay Tapatalk forumu çok fena kasıyor kitliyor ondan kurtulmamız gerek yerine geçecek bir mobil uygulama güzel olur Kerem hoca'nında dediği gibi bu konuda çalışmaları var birlikte çalışabilirsiniz Tuğrul'a detaylı bilğilendirme geçerseniz oda bize iletir duruma bakarız kolay gelsin
    tamamdır başkanım güzel birşeyler çıkartmaya çalışacağız

tgypmk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tugay
    Öğrenci
     Regal Raptor 150E-2
     Eskişehir
    Beğenmiş
    3
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı penguennoktanet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer sağlam bir bitirme projesi yapayım, bu proje ile Tübitak yarışmalarına katılayım diyorsan, bölümdeki hocanda (Hangi üniversite?) projeyi dış danışman ile yürütmeyi kabul ederse bana e-posta ile ulaş (kerem -at- linux.org.tr)

Proje'nin temel bilgilerine http://www.raptorriders.com.tr/forum...ad.php?t=10603 adresinden ulaşabilirsin. Ama uyarayım, çok kolay/hızlıca yapabileceğin bir proje olmayacaktır.
    hocam ilgin için teşekkür ederim.konuyu okuldaki hocam ile görüşcem, Eskişehir osmangazi Üniversitesi.

Sizin projenizde aklımdan geçiyordu smartshell uygulamasını kullandınızmı bilmiyorum ama onda da buna benzer birşey var bütün istatistikleri çıkartıyor kaç km de ne kadar yaktığını ortalama hız frenleme vs. aracı tanıyıp. Birazda o programdan esinlenip motosiklet için yapmak aklımda vardı uzun zamandır denemelerimde oldu fakat istediğim hale getiremedim, sizinle beraber çalışmak daha da iyi olacak, birde linux.org.tr mailinizi görünce sormadan duramadım akademik bilişimle bağlantınız varmı veya boludaki linux kamplarında ders veriyormusunuz.
    Konu tgypmk tarafından (18.May.2016 Saat 13:48 ) değiştirilmiştir.

penguennoktanet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kerem
    Bilgisayar Mühendisi
     Spyder
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı tgypmk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam ilgin için teşekkür ederim.konuyu okuldaki hocam ile görüşcem, Eskişehir osmangazi Üniversitesi.

Sizin projenizde aklımdan geçiyordu smartshell uygulamasını kullandınızmı bilmiyorum ama onda da buna benzer birşey var bütün istatistikleri çıkartıyor kaç km de ne kadar yaktığını ortalama hız frenleme vs. aracı tanıyıp. Birazda o programdan esinlenip motosiklet için yapmak aklımda vardı uzun zamandır denemelerimde oldu fakat istediğim hale getiremedim, sizinle beraber çalışmak daha da iyi olacak, birde linux.org.tr mailinizi görünce sormadan duramadım akademik bilişimle bağlantınız varmı veya boludaki linux kamplarında ders veriyormusunuz.
    Proje için benim aklımdan geçenler biraz daha fazla. Ne kadar yaktığı vb bilgileri sağlıklı ve gerçek değerler ile elde etmek çok güç. Onun yerine "temel" olarak rota tutma, rota üzzerinde verilen molaları (süreleri ile birlikte) tespit etme, mola yerlerinde çekilen fotoğrafları tespit etme, ses kaydı ile verilen girdileri google-speech to text ile metne çevirme, sonuçta bu elde edilen bilgileri de BLOG yada RR Foruma otomatik gönderme gibi bir planım var.

Uzun vadede programın içerisine acil durum bildirimi, yardımlaşma vb eklentiler de düşünüyorum (henüz tam liste oluşmadı bu konuda).

Türkiye Linux Kullanıcıları derneğinin ilk üyelerinden biriyim. Hatta kurucu yönetim kurulunda da görev aldım. Fakat artık yaşlandığımız için gençlerin önünü açmak adına ektinliklere/eğitimlere yanlızca (zorunlu bir durum olmadığı sürece) eski arkadaşları görmek için katılıyorum.

Kolay gelsin.
    Yrd. Doç. Dr. Kerem Erzurumlu
    RR Sypder 250 (DD250e-10)
    http://www.penguen.net

Siyah Adam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Arslan
    Öğrenci
     Regal Raptor Spyder 250-E10
     İstanbul - Burhaniye (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    28
    Beğenilmiş
    49
    Buluşmalar için herkesin numarasını alıp tek tek veya toplu mesaj atmak yerine buluşma yerini gösteren, saati söyleyen, yukarıdada bahsedildiği gibi km vs söyleyen, forumda ki yeni açılan konuları bizi uyararak bakmamızı sağlayan güzel ve basit birşey olabilir.
    RaptorRiders - Bodrum üye ⭐
    Highway To Hell
    Dünyanın bizim yolumuzda döndüğünü diretiyoruz.

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)