Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Realferman55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Burak Danacı
    Promotör
     Spyder 250
     Samsun/İlkadım
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı bolat_raptor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabalar. son bi kaç gündür dikkatimi çekti iki saat öncede motorcuya gittim sigorta yanmıştı degistirdim ve çalıştırdım motoru farkındaydım ama umursamıyordum motor bloğunun sağ tarafından debriyajın bulunduğ kapaktan sanki içinde bilye kalmış gibi çıt çıt ses geliyor gaz verince daha hızlanıyor motorcum ilk defa böyle ses duydum dedi. Yağın içince sağa sola çarpan bilya var sanki bunla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
    Merhaba ayni sorun bendede Statörün. Bulundugu yerde olmuştu içerisinde 3 tane vida var zamanla bu vidalar gevşeyip icine düşebilir buda ses cıkarmasini sağlıyor bunu bir an önce hallet motora o şekilde binmeni tavsiye etmem cünkü zamanla zarar veriyor ustaya getirme sök tak parası almasınlar elin anahtar tutuyordur elbet kendin halletmeye çalış ilk önce, resimde benim başıma gelen bi kare mevcut bi an önce inşallah halledebilirsin..

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Konu Realferman55 tarafından (21.May.2016 Saat 00:15 ) değiştirilmiştir.

Batuhan Bay
    Öğrenci
     '91 Honda shadow vlx 600
     İstanbul - Pendik (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    189
    Alıntı Realferman55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba ayni sorun bendede Statörün. Bulundugu yerde olmuştu içerisinde 3 tane vida var zamanla bu vidalar gevşeyip icine düşebilir buda ses cıkarmasini sağlıyor bunu bir an önce hallet motora o şekilde binmeni tavsiye etmem cünkü zamanla zarar veriyor ustaya getirme sök tak parası almasınlar elin anahtar tutuyordur elbet kendin halletmeye çalış ilk önce, resimde benim başıma gelen bi kare mevcut bi an önce inşallah halledebilirsin..

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen oyle usta,bende cok yasadim ayni sorunu,bi keresinde statoru dagittim hemde,gittim stator aldim taktim,motor blogunun stator tarafinda yani sol tarafta yağ yok rahatca sök orayi,manyetonun vidasini tak guzelce torkla,kapat kapagini devam et.oyle gezme o civata statoru dagitiyor aman

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)