Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    bolat_raptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafa bolat
    elektronik teknisyeni
     Daytona DD 350 E-6
     istanbul-beylikdüzü (avrupa yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Motor bloğundan ses geliyor

merhabalar. son bi kaç gündür dikkatimi çekti iki saat öncede motorcuya gittim sigorta yanmıştı degistirdim ve çalıştırdım motoru farkındaydım ama umursamıyordum motor bloğunun sağ tarafından debriyajın bulunduğ kapaktan sanki içinde bilye kalmış gibi çıt çıt ses geliyor gaz verince daha hızlanıyor motorcum ilk defa böyle ses duydum dedi. Yağın içince sağa sola çarpan bilya var sanki bunla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

e.erbaş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ergun ERBAŞ
    Teknisyen
     Kawasaki vulcan 800
     Tekirdağ Çerkezköy
    Beğenmiş
    92
    Beğenilmiş
    80
    Bu tarz arıza tespiti için bloğun açılması gerekir.Şayet çok bariz subap,egzantirik zinrici sesi vs değilse.İçerde envayi çeşit hareketli parça var.Çok iyi usta vardır anlar o da sizin şansınıza kalmıştır.
    Zamanı yenemezsin

Caner Gül
    Mekanik Proje Tasarım
     Yamaha XVS950 A Midnight Star
     Ä°stanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1,074
    Beğenilmiş
    898
    Dostum sesin geldiği yeri iyi dinle nerden geliyo diye, benzer ses benden de geliyodu resimdeki sol taraftaki kapağın altında 4 tane civata var onlardan biri çıktıysa mıknatısa yapışıyo ve sprey kutusundaki bilya gibi ses çıkartıyo söküp bakman lazım

MUSTAFA48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa Özkaya
    Enterprise Asistan Managger
     2007
     Milas (şuan ANKARA )
    Beğenmiş
    58
    Beğenilmiş
    38
    bu konuyla ılgılı cok bılgım yok sayet tek onerebılecegım sana motorunu fazla bınme ve zorlama basına daha cok iş açmasın kardeşim
    "My rope and belt my cock and balls "

48 U 9289
    48 LU 528

Mustafa
    ÖZKAYA

TEŞEKKÜR EDERİM.

Realferman55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Burak Danacı
    Promotör
     Spyder 250
     Samsun/İlkadım
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı bolat_raptor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabalar. son bi kaç gündür dikkatimi çekti iki saat öncede motorcuya gittim sigorta yanmıştı degistirdim ve çalıştırdım motoru farkındaydım ama umursamıyordum motor bloğunun sağ tarafından debriyajın bulunduğ kapaktan sanki içinde bilye kalmış gibi çıt çıt ses geliyor gaz verince daha hızlanıyor motorcum ilk defa böyle ses duydum dedi. Yağın içince sağa sola çarpan bilya var sanki bunla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
    Merhaba ayni sorun bendede Statörün. Bulundugu yerde olmuştu içerisinde 3 tane vida var zamanla bu vidalar gevşeyip icine düşebilir buda ses cıkarmasini sağlıyor bunu bir an önce hallet motora o şekilde binmeni tavsiye etmem cünkü zamanla zarar veriyor ustaya getirme sök tak parası almasınlar elin anahtar tutuyordur elbet kendin halletmeye çalış ilk önce, resimde benim başıma gelen bi kare mevcut bi an önce inşallah halledebilirsin..

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Konu Realferman55 tarafından (21.May.2016 Saat 00:15 ) değiştirilmiştir.

Batuhan Bay
    Öğrenci
     '91 Honda shadow vlx 600
     İstanbul - Pendik (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    189
    Alıntı Realferman55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba ayni sorun bendede Statörün. Bulundugu yerde olmuştu içerisinde 3 tane vida var zamanla bu vidalar gevşeyip icine düşebilir buda ses cıkarmasini sağlıyor bunu bir an önce hallet motora o şekilde binmeni tavsiye etmem cünkü zamanla zarar veriyor ustaya getirme sök tak parası almasınlar elin anahtar tutuyordur elbet kendin halletmeye çalış ilk önce, resimde benim başıma gelen bi kare mevcut bi an önce inşallah halledebilirsin..

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen oyle usta,bende cok yasadim ayni sorunu,bi keresinde statoru dagittim hemde,gittim stator aldim taktim,motor blogunun stator tarafinda yani sol tarafta yağ yok rahatca sök orayi,manyetonun vidasini tak guzelce torkla,kapat kapagini devam et.oyle gezme o civata statoru dagitiyor aman

Fatal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa SARAÇ
    Elektrik - Elektronik
     Ghost 350 DD350E-6C
     Denizli
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    79
    Alıntı CaNeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum sesin geldiği yeri iyi dinle nerden geliyo diye, benzer ses benden de geliyodu resimdeki sol taraftaki kapağın altında 4 tane civata var onlardan biri çıktıysa mıknatısa yapışıyo ve sprey kutusundaki bilya gibi ses çıkartıyo söküp bakman lazım

Caner sende sökmüşsün sol kapağı marş zinciri benim çok gevşek seninkidemi öyle yada gergisi falan varmı ?? Bana biraz garip geldi
    Love & Respect

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Öncelikle geçmiş olsun .akla gelen fikirlerden yola çıkarak tek çözüm kapağın açılıp bakılmalıdır. Hatta bunu kendin bile yapabilirsin ama dikkatli olmanız lazım çantayı yirtabilirsin veya çıkardığın bazı şeyleri takamaya bilirsin. Bilen bir arkadaşın veya ustam varsa birlikte yapın sende öğrenmiş olursun

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)