şef çok sevindim hadi gözün aydın biz o durumu burada yaparız diye düşünüyordum ben aslında ama neyse bu daha iyi olmuş bence hadi bakalım bizim buluşmayada bekleriz artık![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD 250 E
Muğla - Milas
0 Rh (+)şef çok sevindim hadi gözün aydın biz o durumu burada yaparız diye düşünüyordum ben aslında ama neyse bu daha iyi olmuş bence hadi bakalım bizim buluşmayada bekleriz artık![]()
Konu RaptorRiders ise Herzaman Bir Bahane Vardır...
Suzuki C 800
İzmir-Karşıyaka
A Rh (-)Abi senin adına çok sevindim.Umarım en yakın zamanda motor almayı ister oda
![]()
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Abi senin adına çok sevindim.Motordan alacağın keyif dahada artmıştır herhalde![]()

Suzuki C800 Intruder
Ankara/Altındağ
A Rh (+)Dunyadaki en mutlu insan bence tutkusunu sevdigiyle paylasabilendir mutlu olduk burada sizi gorunce kazasiz belasiz surmeniz dilegiyle![]()
BMW R1100RT
Karşıyaka/İzmir
A Rh (+)Çok sevindim sizin için. Bu keyfi paylaşmanızda katkımız olduysa ne mutlu bize.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Spyder
İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
A Rh (+)Abi cok sevindim ;) bidahakine arabayla sıkıcı bir yolculuk yapmayacaginizin teminati olmus![]()
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Ozan abicim gözün aydın RR ailesi bir daha teşekkürlerimizi sunuyoruz. Artık ailecek motorun keyfini süpersiniz.abi senin adına çok sevindim.
Regal raptor spyder 250
İzmir-Bostanlı
0 Rh (+)Abı cok ıyı olmussevındım adınıza . Kazasız belasız ınsallah
2007
Milas (şuan ANKARA )
0 Rh (+)maşallah ozan sef super foto karelerı bunlar yengemızın bu denlı hızlı alısmasına cok mutlu oldum![]()
"My rope and belt my cock and balls "
48 U 9289
48 LU 528
Mustafa ÖZKAYA
TEŞEKKÜR EDERİM.
YOK
İzmir-Göztepe
B Rh (+)Ozan abi bu çok güzel bir gelişmeEn ufak bir katkımız olduysa ne mutlu bize. Debbie'ye selam, Enya'yı öptüm...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)