Aramıza tekrar hosgeldın abi.ınsallah dostluk ve kardeslıgınız dahada pekısır.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YOK
Ankara-Çankaya
0 Rh (+)Aramıza tekrar hosgeldın abi.ınsallah dostluk ve kardeslıgınız dahada pekısır.
Andarkan dedigin sert bakışlı,dik, mağrur, yiğit, atılgandır. gözleri ateş saçar.
Daytona DD250
İzmir / Göztepe
A Rh (+)Doğuş tekrardan aramıza hoşgeldin kardeşim, bizde senin aramıza katılmana çok sevindik. Perşembe günü muhabbet çok keyifliydi. Artık sende bu ailenin bir parçasısın, fırsat bulduğun her buluşmaya bekleriz![]()
Mondial 100 uag
İzmir
A Rh (+)Buluşma tarihlerini ve buluşmayla ilgili bilgileri nerden takip edebilirim. Bilgiden kastım buluşup muhabbet etmece mi yoksa küçük bi tur olayı oluyo mu vs.
Spyder
İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
A Rh (+)Tarih ve saat, bulusma yeri ve zamani o gunden once acilan forum basliklari ile bildirilir. Bunun altindaki katilim listesine gelecekseniz adiniz ve kullanici adinizla beraber dahil olursunuz. Bulusma yerine kadar ayni yerden gelen kisiler cogu zaman birlikte surus yaparak gelir ama bu zorunlu degil. O anki mevcut durumunuza gore daha erken ya da gec gelebilirsiniz. Sonrasi ise sohbet, muhabbet ve eglence![]()
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Regal Raptor DD250-E9
Muğla - Milas
B Rh (+)Aramıza hoşgeldin. İzmirdeki arkadaşlarımız da sana en güzel şekilde bizim aile olduğumuzu gösterdikleri için teşekkür ederiz. İnşallah seni de aramızda aktif olarak görürüz
Mondial 100 uag
İzmir
A Rh (+)Eğer denk gelirsem uygun bi zamana gerçekten memnun kalacağım sizlerle vakit geçirmekten.
Regal raptor daytona
İstanbul-Beylikdüzü (Avrupa yakası)
0 Rh (+)Umarım dostluklar hep baki kalır tekrar hoşgeldin
Honda Shadow VT750C
İzmir-Bornova
B Rh (+)Buluşmadan sonra ayrı bir başlık açma şansım olmadı ama katılımımdan dolayı olan memnuniyetimi bu başlık altında belirteyim. Ortam gerçekten çok güzel grup sıcak kanlı bi anlığına muhabbetten uzak kaldım diye Burak abi sağolsun hemen yanına aldı beni daha sonra yine Tuğrul abi geldi tuttu omuzlarımdan 'şef e yakın olsana yaa' diyerekten beni Hikmet abinin yanına aldı :D Güldük , muhabbet ettik, eğlendik gittiğime çok mutlu oldum ve daha nice buluşmalarada şartlar el verdikçe katılmak istiyorum, ilginiz için sizlere teşekkür ederim![]()
Regal Raptor 250e-6c
izmir-bornova
A Rh (+)Hosgeldin aramiza![]()
regal raptor spyder
izmir
A Rh (+)Hoşgeldin aramiza
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayat Motorcu Bir Kadından ve Motordan İbaret
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)