Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci ... 234
Toplam 33 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 33 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Calinti!!!

Erhan AĞCA
    Peyzaj Mimarı
     Yamaha Drag Star 650
     Ankara-Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Çok geçmiş olsun, kısa sürede bulunması ve amatörlere denk gelmiş olması şans gerçekten. Dediğin gibi alarmlı disk kilidi oldukça caydırıcı şayet yakınında direk duyabilecek birileri de varsa motorun. Ben 150lik motoru bile alarmsız tutmadım aldığımdan beri. Zaten motor ayrımı yapmaksızın götürüyorlar. Daha dün bizim ustanın dükkanında çalınıp bulunmuş bi bajaj boxer vardı. Sahibi motoru götürürlerken farkedip takip etmiş ve parçalarla dolu bi depoya gitmişler en sonunda ve polis çökmüş sanırım adamlara. O yüzden çok dikkat etmek lazım, bu işin profesyonelleri de var yani malesef

Önder Yeşilyurt
    Satınalma Sorumlusu
     Suzuki C 800
     İzmir-Karşıyaka
    Beğenmiş
    185
    Beğenilmiş
    89
    Plakayı aldım. İzmir'de görürsek zaten mutlaka çeviririz. Umarım tez zamanda kavuşursun motoruna :(

dbxerdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erdem Atan
    Ogretmen
     RR DAYTONA
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı batebay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tabiki,kuzenim alt sokagimda oturuyor,6 da evden cikip ise gidiyor,6 da cikiyo evden,7 de evden ariyolar toplantida oldugu icin acamiyor mesaj atiyolar, "ise motorlami gittin" ...tabi o an bastan asagi bi kaynar su dokulmesi yasiyor.bahceden goturmusler,surukleyerek,belli ki daha once takip etmisler ise gitmesini beklemisler.sonra alt mahalledeki Pendik stadyumunun yanindaki sote olan basket sahasina goturulup calistirilmaya calisilmis.genc hirsiz calistiramayinca usta cagirmis bi usta gelmis motorla.tabiki özürlüler bulamamis kontagı.direksiyon kilidiyle oynamislar,farın kablolarini kesmisler,fan kablolarini kesmisler duz kontak yapmaya calismislar.sonra motoru goren arkadasimiz onlara dogru yaklasinca bunlar direk kacmis.Pendik stadyumu guvenlik kameralarina ulasiliyor suan,ordan illaki biseyler cikicak bu serefsizler bulunucak.kilidinizi takmaya usenmeyin,garajiniz yoksa brandalayin ben hic br gece brandasiz birakmam motorumu.alarmli disk kilidi alin.yaz geldi hirsizliklar oyle bir artmiski,karakoldaki polis agzimizi acik birakti.cok kotu bi sey bu yani,alın teriylr kazandigin calisip aldigin seyi goturuyolar dusunsenize,toplantidasiniz ve mesaj geliyor "ise motorlami gittin" ... Herkese iyi surusler
    Yeniden büyük geçmiş olsun. Paylaştığımız için öncelikle teşekkür ederim. okurken bir de şunu fark ettim adamlar calistirmak için usta çağırıyor ve usta denen ki bence hırsızlar kadar suçlu olan kişi hiçbir evrak kanıt sormadan ise girişmiş! Allah bilir kesip biçme işlerini de o yapmıştır.

Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci ... 234

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)