Merhaba Erdinç Muğla Bodrum dan aramıza hoş geldin![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Erdinç Muğla Bodrum dan aramıza hoş geldin![]()
Regal raptor spyder 250
İzmir-Bostanlı
0 Rh (+)Aramıza hosgeldınız

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Hoş geldin Erdinç, katıldın bile![]()
Kawasaki Vulcan 800/Vn800
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Erdinc aramiza hosgeldin. Forumda ve yollarda aktif olursan neden olmasin![]()
Regal Raptor DD 250 E
Muğla - Milas
0 Rh (+)erdinç hoş geldin aramızda senide görmek bizi çok sevindirdi inşallah bundan sonra dahada büyük bir aile olarak devam ederiz toplantıya senide bekliyoruz..Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle...
Konu RaptorRiders ise Herzaman Bir Bahane Vardır...
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)Raptor Riders ailesine hoşgeldin
Yamaha Drag Star 650
Ankara-Çankaya
A Rh (+)Aramıza hoşgeldin, forumda ve yollarda aktif olman dileklerimle![]()
Mondial 150 sentor
Muğla-bodrum
0 Rh (+)Öncelikle çok ama çok hoşbuldum bodrumda ben bilgisayar teknik servis işiyle ve masörlükle uğraşıyorum eşim müzisyen sağolsun kendisi profesyonel artçımyaşım 30 esasen istanbulluyum 8 ay oldu evleneli bodruma damat geldim diyebiriz bu aileye dahil olmak benim adıma onur duyduğum bir durum yaklaşık 13 yıldır motor kullanıyorum ve bir çok klüple iletişim halinde oldum ama bildiğiniz üzere genellikle saçma sapan bir hiyerarşi sistemleri falan eşim ve ben tam anlamıla yerine göre çoluğumuz çocuğumuzla gerçek bir aile arayışındayken tam ortasında bulduk kendimizi ozan şef sayesinde çok mutluyum bu durumdan
Mondial Vulture 150Mr
Samsun - İlkadım
A Rh (+)Hayırlı olsun kardeşim aramıza hoşgeldin,işin en zor kısmını atlatmışsın (acabaları yani)😃samsundan selamlar...👍
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mondial 150 sentor
Muğla-bodrum
0 Rh (+)Samsuna saygı ve sevgiler hoşbulduk tekrar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)