Motorun ilk günkü kadar sağlıklı olması, "bakımlı" denilebilmesi için ne yapılabilir? Hangi parçalar degismeli,tamir edilmelidir. Yirmi binde bir 250 klasik nasıl "sıfır ayarına " getirilir ?
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yok
antalya
0 Rh (+)Motorun ilk günkü kadar sağlıklı olması, "bakımlı" denilebilmesi için ne yapılabilir? Hangi parçalar degismeli,tamir edilmelidir. Yirmi binde bir 250 klasik nasıl "sıfır ayarına " getirilir ?
Spyder
İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
A Rh (+)Komple yeni bir motor,sanziman vs parcalari degisimi olmadikca bunun cok mumkun olacagini dusunmuyorum ben. Ama 20bin kilometreye kadar duzenli bakimlarla gelmisse motor zorlanmamis ve agir sartlara maruz kalmamissa bu kilometreyi 5e katlayabilir.
Siz zincirinizin bakimini eksik etmeyin ve motor yaginizi tabi. En azindan su anki saglam durumunu muhafaza eder.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yok
antalya
0 Rh (+)Teşekkür ederim. Yaza girerken sanziman dislisini açıp kontrol etmek istiyorum aslında. Dişlerin durumuna bakıp gerektiği takdirde yenisini takacagim. İrityum bujiler takıp, yağını sıfırdan Motul ile değiştirip, bor katkısı kullanacağım. Bir de jant temizliği ile krom kısmı elden geçirmeyi planlıyorum. Antalya buluşmasında İlker Kardeşimden esinlendim (aslında baya baya çaldim) bir de ön camurluktan depo üzerinden devam edip arka çamurlu kadar uzanan gri şeridi, Tapatalk programının da kullandığı pastel turuncuya çevirmek istiyorum. Sonuç ne olacak bakalım
Spyder
İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
A Rh (+)Irityum bujilerin oyle aman aman bi katkisi olmadigini duymustum ama tabi bilemiyorum. Yag degisimiyle beraber duruma gore zincir temizligi veya degisimini unutmayin. Imkaniniz olursa o-ringli zincir alin. Bakimi kolaylastiriyo ve daha dayanikli. Cekisi de arttiriyormus. Ayrica senkron ve subap ayarlariniza da baktirintum bunlardan sonra ilk gunku performansina yakin bi performansa sahip olacaktir
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yok
antalya
0 Rh (+)Bir aya kadar hepsi netlesir. Adım adım fotograflayacagim insallah
Kawasaki vulcan 800
Tekirdağ Çerkezköy
A Rh (+)Size bi kardeş tavsiyesi yağ katkısı kesinlikle kullanmayın.Debriyaj balatalarını mahvediyor.Motul yağ zaten gerekeni yapıyor.Ben de kullanıyorum tavsiye ederim.
Zamanı yenemezsin
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)komple yeni piston ve gömlek .ön arka zincir dişlisi . fren balatası ön arka.debriyaj balatası.komple şanzuman dişli seti ve hilaller .oringli zincir vede otjinal ngk buji ve motul yağ. 2 de teker takılır ise olur sana sıfır motor
Regal Raptor DD250-E9
Muğla - Milas
B Rh (+)Hastasına motoru satıp biraz daha para koyup sıfır bi makina almakçünkü ne yaparsan yap hiçbir zaman ilkine dönmez bütün parçaları sıfırıyla değiştirmek haricinde tabi
2007
Milas (şuan ANKARA )
0 Rh (+)inşallah iyi sonuçlar alırsın ve fotoları sabırsızlıkla bekleyecegımşimdiden kolay gele
"My rope and belt my cock and balls "
48 U 9289
48 LU 528
Mustafa ÖZKAYA
TEŞEKKÜR EDERİM.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)