Herkese merhaba arkadaşlar.
Regal Raptor DD250e-9B için açık egzoz yaptırmayı planlıyorum fakat egzozla birlikte karbüratör ayarı yaptırmam gerekir mi ve yaptırmadığım taktirde uzun yolda sıkıntı çıkarır mı ?
şimdiden teşekkürler![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD250e-9B
İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Herkese merhaba arkadaşlar.
Regal Raptor DD250e-9B için açık egzoz yaptırmayı planlıyorum fakat egzozla birlikte karbüratör ayarı yaptırmam gerekir mi ve yaptırmadığım taktirde uzun yolda sıkıntı çıkarır mı ?
şimdiden teşekkürler![]()
Kawasaki Vulcan 800/Vn800
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Yaptırmayan çok. Bir sıkıntı olduğunu duymadım. Ama karbüratör ve senkron ayarı yaptırmanda her zaman fayda varGenelde yaptırmayanlarda yüksek devirden sonra gazı bırakınca egzozda hoş bir patlama sesi duyuluyor
![]()
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)
Regal Raptor DD250e-9B
A Rh (+)Çok teşekkürler en kısa zamanda halledeceğim![]()
2007
Milas (şuan ANKARA )
0 Rh (+)yaptırmazsan karburatör ayarını ve hava ayarını gazı kestıgınde egzosundan boğuk bır ses yerıne catara patara sesler duyacaksın bence yaptırmanda fayda var
"My rope and belt my cock and balls "
48 U 9289
48 LU 528
Mustafa ÖZKAYA
TEŞEKKÜR EDERİM.
BMW R1100RT
Karşıyaka/İzmir
A Rh (+)Kesinlikle yaptırman gerekir. Egzoz arttığı için emmeyi de arttırman gerekir. Ona göre de karbüratörü ayarlatman gerekir. Yoksa motorun zengin karışım çalışır (egzoz patlaması, benzin kokusu) ve güçten düşer. O pat - pat sesleri çok hoşuma gidiyor diyebilirsin ama zaten çok güçlü olmayan makine daha da zayıflayacak. Ayrıca merak etme egzozları açtığın için ne yaparsan yap o pat-pat seslerini illa ki duyacaksın ;)
Regal Raptor DD250e-9B
A Rh (+)Çok teşekkürler, ek olarak
Kadıköyde sormuştum ilk, egzoz susturucusunu çıkartma + karbüratör ayarı 350/400 TL demişti. Genelde bu civarlarda mıdır acaba ?
Spyder
İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
A Rh (+)
RR Spyder 250
İstanbul - Esenler (Avrupa Yakası)
0 Rh (-)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)