Dragstar 250 alacağıma İntruder 250 alırdım illa 250 istiyorsan.Boyutları daha küçük ama en azından daha yaygın.250 Dragstar çok az var satamazsın kolay kolay
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda Shadow Vlx 600
İstanbul - Kozyatağı (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Dragstar 250 alacağıma İntruder 250 alırdım illa 250 istiyorsan.Boyutları daha küçük ama en azından daha yaygın.250 Dragstar çok az var satamazsın kolay kolay
Daytona Army - Dragstar 650 Classic - Shadow Vlx 600
Regal Raptor DD250-E9
Muğla - Milas
B Rh (+)Eğer km'si doğruysa çok güzel. Mutlaka sorgulamaları yap ve öyle bakmaya git. Hor kullanılmamışsa ömürlük olabilir senin için.
Yamaha XVS 250 Drag Star
Bursa
A Rh (+)teşekkürler arkadaşlar yine en iyisi muğlada bir servis bulup ona göstermeden almamak.
Muğlada tanıdığı yamaha servisi olan varsa yeşillendirirse sevinirim. Saçma sapan yerlere bulaşmayalım
Regal Raptor Spyder 250-E10
İstanbul - Burhaniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Konu Siyah Adam tarafından (03.June.2016 Saat 22:41 ) değiştirilmiştir.
RaptorRiders - Bodrum üye ⭐
Highway To Hell
Dünyanın bizim yolumuzda döndüğünü diretiyoruz.
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Fotoları varsa koyarsan seviniriz merak ettik makinayı
Yamaha XVS 250 Drag Star
Bursa
A Rh (+)https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...03515580/detay
makine bu abi
Regal Raptor Spyder 250
Muğla - Bodrum
AB Rh (+)Merhaba Emre. Motor sahibinin bilgilerini paylasirsan gorusup baktirtalim. bende ikinci el alirken ders cikaran ve sonunda dogru karar ve pazarlik yetenekleri ile nokt atis yapanlardanim. Oncelikle tramer kontrolu yap sonra satici bilgilerini pasla, illa yamaha servisi olsun diosun ama buralar oyle yerlerki 1 tane yamaha servisi var ve tek servislere guvenilmez bence! motorda sorun olsada guzel alder yarin oburgun servisten cikarttirmaz motoru. Tekel saniolar kendilerini. istersen burda guvendigimiz arkadasimiz servis var ona baktirtiriz sana da uyarsa her konuda destek veririz. hatta pazarlikta bizden olur .
Yamaha XVS 250 Drag Star
Bursa
A Rh (+)Valla abi ne diyeyim çok büyük yardım etmiş olursun bana. Çünkü ben cumadan gidip almayı planlıyorum hem işimin cumaları daha uygun olması hem de Bursadan gideceğim için yolun çok uzun olması sebebiyle. Eğer haftanın son günü bir aksilik çıkarsa da çözmek daha zor olabilir. O nedenle dediğin gibi bir yardım çok rahatlatır beni.
Ben pazarlığı kabaca yaptım ama ucunu açık bıraktım motoru henüz görmediğim için. Geçen hafta içi gidemediğim için 2 hafta sonra alabilicem motoru çünkü sahibi başka bir şehire gitti 2 haftalığına. O döndüğüne ben sana haber veririm sahibinin bilgilerini de atarım o zaman.
Regal Raptor Spyder 250
Muğla - Bodrum
AB Rh (+)Senden haber bekliyorum ozaman. Hallederiz
ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)