Arkadaşlar kask için hem müzik dinleyip hem de sağlıklı ses kaydı yapabileceğim kulaklık önerir misiniz ?
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yok
antalya
0 Rh (+)Arkadaşlar kask için hem müzik dinleyip hem de sağlıklı ses kaydı yapabileceğim kulaklık önerir misiniz ?
Spyder
Samsun
0 Rh (+)Kesinlikle tavsiye etmemekle birlikte,
Telefonunun kendi kulaklığı rahatlıkla işini görecektir![]()
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)müzik dinlemek cok keyifli ama nekadar mesafe gitceksin bilmiyorum ama biraz uzun mesafede kulaklık kulagını acıtmaya baslıyo ben müzik işini alarmlı hoparlörle çözdüm hem alarm olarak kullanılabiliyo hemde hafıza kartını takınca müzikde dinleyebiliyosun
Daytona 250
Ankara/Bilkent
0 Rh (+)Kafa bantli bir kulaklik alip sistemini kaskin icine yerlestirebilirsin bi sitede vardi buraya link atamiyorum da gir bi bak istersen
Regal raptor spyder 250
İzmir-Bostanlı
0 Rh (+)Jbl ın kulakıcı kulaklıgını kullanıyorum . Cok Guzel ses verıyor tavsıye ederım d&r da suanda da ındırımde bıldıgım kadarıyla . 140 cıvarındaydı 80 e 90 a dustu
E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yok
antalya
0 Rh (+)Teşekkür ederim arkadaşlar. Hepsini değerlendirdim ve telefonun kulaklığıyla devam ediyorum simdilik
Regal Raptor 150E-2F
Muğla
B Rh (+)Teknosadan aşağıda linkini verdiğim kulaklığı aldım. Sesi gayet tatmin edici. Düzgün takarsan Kaskın içinde kulağı açıtmadan uzun süre kullanabilirsin. 2 telefon tanımlanabiliyor. Yaklaşık 3 saat kesintisiz kullanılabiliyor. Bluetooth olması, sesinin iyi olması ve fiyatının uygun olması sebebiyle tavsiye ederim. Aynı özellikteki diğer pahalı markalara fazla para vermeye gerekyok.
http://www.teknosa.com/urunler/11026...akici-kulaklik

Regal Raptor DD150-2F 2012 /2014 Çıkışlı
RKS Cruiser 250 V Twin - EFI
Antalya
A Rh (+)teşekkürler güzel bir ürüne benziyor. Haftasonu bakacağım.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)