Kullanýcý Adý: Þifre: - Þifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Deðil misiniz? Lütfen Kayýt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Tugay GÜREŞEN
    Teknik Destek
     Honda Shadow VT750C
     Ä°zmir-Bornova
    Beðenmiþ
    247
    Beðenilmiþ
    174
    Alýntý Bodrum Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Baþka motorlarda bilemem ama rr150 de hiçbir iþe yaramýyor hava filtresini dýþarý çýkarmak. Ne ses nede çekiþ güçünde hissedilir bir deðiþiklik olmuyor.
    Yok abi çekiþten vs. deðilde daha çok hoþuma gidiyor o görüntü ama denemeden bilemem tabi ne kadar hoþ olucak :D

Bodrum - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Yasin Þýracý
    Kimyager
     Regal Raptor 150E-2F
     Muðla
    Beðenmiþ
    0
    Beðenilmiþ
    2
    Alýntý WOLF Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Herhangi birini kapatýnca oluyormu. Farketmiyor galiba hangisi olduðu
    Fark etmez. Ýstediðini kapatabilirsin. 150ccde hava benzin karýþýmý fabrikasyon olarak 250cc ye göre yapýlmýþ herhalde. Buda dengesizlik yapýyor. Hava kanalýnýn birini kapatýnca motor kendine geliyor.
    Konu Bodrum tarafýndan (13.June.2016 Saat 12:25 ) deðiþtirilmiþtir.

anilsedali - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

ANIL SEDALI
    Ýletiþim Uzmaný / Satýþ Yöneticisi
     Regal Raptor DD150-2F 2012 /2014 Çýkýþlý RKS Cruiser 250 V Twin - EFI
     Antalya
    Beðenmiþ
    76
    Beðenilmiþ
    68
    regal raptor 150cc motorsikletim var. Ýlk aldýðýmda rodajýný yapýcam diye zorlamadýðým için ve yavaþ kullanmaktan dolayý motordaki yekinme tarzý sorunu fark edemedim. Ki bu sorun yaklaþýk iki senedir devam ediyordu. Daha sonra bunu fark edince servise gittim. sibop ayarýndan zincir ayarýna hatta karbüratör ayarýna kadar bir çok þeyi yaptýlar.( iki sene içinde) Fakat sorunuma bir türlü çare olmadýlar. En son karbüratörü deðiþtiricez dediler. Sonra ben servisi deðiþtirip baþka bir servise gidince sorunum çözüldü. Koltuðun altýnda iki giriþli hava kanalý var. Bu kanalýn birini kapatýnca motor bir anda kendine geldi. Þimdi canavar gibi çalýþýyor. Klasik kasa 150 cc ile 250 cc motorlarýn nerdeyse herþeyi ayný, bizim çinli amcalar 150cc için özel bir ayar yapmadan 250cc nin ayarlarý ile bu motorlarý satýyorlar gibime geliyor. Buda bazý 150cc lerde bu tür problemlere yol acýyor.
    Selamlar akþam bakýndým ama yanlýþ þeyi yapmamak için soruyorum. Fotoðraf yükleme þansýn var mý?

Bodrum - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Yasin Þýracý
    Kimyager
     Regal Raptor 150E-2F
     Muðla
    Beðenmiþ
    0
    Beðenilmiþ
    2
    Alýntý anilsedali Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Selamlar akþam bakýndým ama yanlýþ þeyi yapmamak için soruyorum. Fotoðraf yükleme þansýn var mý?
    Þimdi fotograf yükleme þansým yok. Çünkü fotograf çekmedim.
    Önce Arka koltuðu sonrada ön koltuðu söküyorsun. Zaten ön koltuðu kaldýrýnca hemen altýnda hava giriþ kanallarýný görüceksin. Birini herhangi biþeyle doldur kapat.

anilsedali - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

ANIL SEDALI
    Ýletiþim Uzmaný / Satýþ Yöneticisi
     Regal Raptor DD150-2F 2012 /2014 Çýkýþlý RKS Cruiser 250 V Twin - EFI
     Antalya
    Beðenmiþ
    76
    Beðenilmiþ
    68
    Þimdi fotograf yükleme þansým yok. Çünkü fotograf çekmedim.
    Önce Arka koltuðu sonrada ön koltuðu söküyorsun. Zaten ön koltuðu kaldýrýnca hemen altýnda hava giriþ kanallarýný görüceksin. Birini herhangi biþeyle doldur kapat.
    Arkadaþým selamlar. Önerinden sonra ayný iþlemi ben de yaptým. Ýlk günlerde iyiydi; ancak 2 hafta önce raptor riders gezisindeyken motorum gaz yememeye ve teklemeye baþladý. Ertesi gün bakým yaptýrdým düzeldi. Ancak yüksek devirde teklemeler oluyordu. Bir hafta bu þekilde sürdükten sonra dün de yine motor gaz yememeye boðulmaya baþladý. Sabah tamirciye giderken 50 km yi aþamadým. Ardýndan benzinliðe girdim. Aklýma senin dediðin bezi çýkarmak geldi. Ve sorun çözüldü. Yani yanlýþ bir iþlem yapmýþýz anlaþýlan. Not: iki hava deliðinden soldakini kapatmýþtým.
    Yaþamak bir aðaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeþcesine; bu davet bizim!

Antalya - Merkez

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)