| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
Regal Raptor - Daytona 250
İstanbul - Ataşehir ( Anadolu Yakası )
0 Rh (-)Motul aldım ve değiştirdim arkadaşlar, motorun gidişi sesi değişti yeminle
Sent from my iPhone using Tapatalk
Regal Raptor DD250-E9
Muğla - Milas
B Rh (+)Hadi bakalım güle güle kullan 😊
Trust me! I am an engineer
RR DAYTONA
Ankara
AB Rh (+)[QUOTE=megisback;226990]Motul aldım ve değiştirdim arkadaşlar, motorun gidişi sesi değişti yeminle
Ben de bugun yagi degistirdim! Aynen katiliyorum sesi daha bi guzel gelmeye basladi. Biz 1.5 lt de kaldik. Buradaki yetkili servis 1.5 lt yeter fazlasi sikinti yapiyor demis.
Regal Raptor Daytona DD 250 6c
Amasya
A Rh (+)Sevindim kesinlikle kendin yapınca daha bi ayrı oluyor ;-) vites geçişleri ses hızlanma hepsi fark ediyor ;-) eğer yağ tam olarak süzülmezse motorun içinde karterde kalabiliyor o zaman 1.5 lt yetiyor ama süzdürünce 1.8 lt ki blokta 1.8 lı yazıyor ben fabrikasının ve kullanım klavuzunun yalancısıyım ;-)
Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel
YOK
Çanakkale/Merkez
A Rh (+)Mobil'in yağları da güzel ve vites geçişlerinde fark yaratıyor. Tavsiye ederim.
from tha ground unda!
regal raptor spyder 350 e6
izmir kemalpaşa
A Rh (+)
Amasya
A Rh (+)Kullanım kılavuzunda her 2000 km de bir yazıyor ama ben biraz hassas davranıyorum her sezon başı değiştiriyorum arabamda her haziran motorda her nisan ayı yağ değişimi yaparım çünkü yağ motor için candır amaç senelerce sorunsuz kullanmak ve değerini korumak ise bakımları önemli ilk 400 km de rodaj yağı değiştirdim 1220 km de tekrar değiştirdim şu an 1600 km deyim yağla mutlaka buji de değiştiririm kaçarı yok bence sorunsuz kullanmak için senede 70 lira çok değil ;-)
Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel
Amasya
A Rh (+)Bu arada izmir i de çok özledim üniversiteyi ege de okumuştum hey gidi günler çok şanslısın yaş da tam zamanı biz orda 525 lere binerdik hem İzmir hem spyder hem de gençlik hepsi kıymetini bilmen gereken şeyler ;-)
Honda Shadow VT750C
İzmir-Bornova
B Rh (+)Bu arada bende küçük bir bilgi vereyim Hikmet şefimden öğrendiğimTıpaları sıkarken tatlı sert sıkın gevşek olmasın ama çokda sert sıkarsanız motor bloğunu çatlatma riskiniz var buna dikkat edin.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)