| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
mondial 150 sentor
muğla
A Rh (+)
Regal Raptor Spyder 250-E10
İstanbul - Burhaniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)RaptorRiders - Bodrum üye ⭐
Highway To Hell
Dünyanın bizim yolumuzda döndüğünü diretiyoruz.
Mondial 150 sentor
Muğla-bodrum
0 Rh (+)
Mondial 150 sentor
Muğla-bodrum
0 Rh (+)Bu arada yengemiz tubiş ellerine sağlık ve emeğine
TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konu Legend of universe tarafından (23.June.2016 Saat 03:29 ) değiştirilmiştir.
mondial 150 sentor
muğla
A Rh (+)BENİM GÖZÜMDEN MİLAS BULUŞMAMIZ :
Saat 18.30 da Bodrum avenue de Ozan şef ve Yasin ile buluşuldu..hava cehennem sıcağı..koca bir su içip tekerleri döndürdük.Yasin bize Güvercinlik'e kadar eşlik etti.Sonrasında Şef ile birlikte yola devam ettik...çok keyifli ve sorunsuz bir 50 km geçirip Milas'a vardık...Hulutiiiiii'nin iş yerinde bir soluklanıp Türkan Saylan Parkına geçtik...(daha önceden rezervasyon yaptırmış bizimkiler)masa kuruldu çöndük...Tubiş döktürmüş yine kekler kurabiyeler poğaçalar...(ben kilo vermeye çalıştıkça yapmayın ayol bu tip şeyler)gelsin çaylar gitsin kahveler muhabbet gırla...yeni bir kardeşimizle tanıştık..fethiyeden gelmiş toplantıya...sevimli mi sevimli efendi mi efendi...çok memnun olduk...başka bir yeni kardeşle tanıştık yeleekk ehliyet vs gibi kutlamalarda başına gelecekleri görünce küçük emrah gibi bakıyodu bir ara))
Komik olaylarla da karşılaştık...bir küçük kardeşimiz Ozan şefin yanına gelip "abi ben pala bıyığın hastasıyım bir fotoğraf çekilelim mi" dedi.Şef şok biz iptal...hatta Şef o kadar şok oldu ki çocuğa whatsappten yolla bana fotoyu dedi çocukta tamam dedi.tabi biz sonradan dedik ki numaranı ver istersen şef...çocuk mala bağlamasın)) bunun ardından bir adet kurabiye verdi şef çocuğa bitti mevzu...
Sonra bizim mercimekin lastik sübapını aşırdı bir çocuk diğer çocuklar ve sevgili mustafa bulup kimin yaptığını geri aldılar sağolsunlar.
Son bomba da bizim motorların arasına tersten parkeden bir scooter idii.sanki "büyüdüğümde bende chopper olucam edasında" utancından kafasını kuma gömmüş devekuşu garibim.fotoğrafı varsa muhakkak gelir sanıyorum...
Sonra dönüş yolu...ifil ifil rüzgar...tıngır mıngır dönüş...
Harikulade bir geceydi...kardeşlerimizin arasına yenileri geldi...güzel insanlar tanıdık..
Gün geçtikçe büyüüyen bir aile olduk...daha da kocaman olup dahaa sık toplanabilmek ümidiyle...
İyii ki varsınız kazalar ailemizden uzak olsun kardeşlik...
Konu evocan(aj) tarafından (23.June.2016 Saat 03:29 ) değiştirilmiştir.
Mondial 150 sentor
Muğla-bodrum
0 Rh (+)Aşkım yemin ederim ayaklı gazete gibisin
Mondial 150 sentor
Muğla-bodrum
0 Rh (+)Ya bide Mustafa ve oğuz cuma günü aklınızda dimi![]()
mondial 150 sentor
muğla
A Rh (+)Eee her klübün iyi bir prefosyonel şarkıcıya ve bir muhabire ihtiyacı vardır.ben ikisi birdenim işte![]()

Regal Raptor DD 250E 9
fethiye
A Rh (+)Bu buluşmada yeni bir il yeni arkadaşlar edindim. Ozan şefle önceden telefon konuşmamız olmuştu. Bu vesile ile önce ozan şefe, sohbet muhabbet ve misafirperverliği için tüm diğer arkadaşlara, evini açan mustafa kardeşime poğçalar kekler için tugba yengemize ve eşi Hulusi abiye yediden yetmişe herkese ve son olarak pala bıyık hayranı yasin kardeşe teşekkür ederim.
Xperia C3 cihazımdan gönderildi.
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)