Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 7 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu
Toplam 78 adet sonuctan sayfa basi 61 ile 70 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Tuğba BOZKURT
    İnternet Kafe Sahibi
     Regal Raptor 250 e9 - Artçı
     Muğla - Milas
    Beğenmiş
    129
    Beğenilmiş
    29
    Alıntı Legend of universe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada yengemiz tubiş ellerine sağlık ve emeğine

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    afiyet olsun agbicim .....aslında bunun sebebii aramızda kalsın neydi biliyormusun eger reklam olursa merak eden cıkar gelir ailemizin diğer üyelerinide misafir ederizdii bilerek yaptı kiii :P
    :P şaka bi yana memnun edebildiysemm ne mutlu bana harika bi geceydi tekrarlanması dilegiyle

Tuğba BOZKURT
    İnternet Kafe Sahibi
     Regal Raptor 250 e9 - Artçı
     Muğla - Milas
    Beğenmiş
    129
    Beğenilmiş
    29
    Alıntı evocan(aj) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BENİM GÖZÜMDEN MİLAS BULUŞMAMIZ :

Saat 18.30 da Bodrum avenue de Ozan şef ve Yasin ile buluşuldu..hava cehennem sıcağı..koca bir su içip tekerleri döndürdük.Yasin bize Güvercinlik'e kadar eşlik etti.Sonrasında Şef ile birlikte yola devam ettik...çok keyifli ve sorunsuz bir 50 km geçirip Milas'a vardık...Hulutiiiiii'nin iş yerinde bir soluklanıp Türkan Saylan Parkına geçtik...(daha önceden rezervasyon yaptırmış bizimkiler)masa kuruldu çöndük...Tubiş döktürmüş yine kekler kurabiyeler poğaçalar...(ben kilo vermeye çalıştıkça yapmayın ayol bu tip şeyler)gelsin çaylar gitsin kahveler muhabbet gırla...yeni bir kardeşimizle tanıştık..fethiyeden gelmiş toplantıya...sevimli mi sevimli efendi mi efendi...çok memnun olduk...başka bir yeni kardeşle tanıştık yeleekk ehliyet vs gibi kutlamalarda başına gelecekleri görünce küçük emrah gibi bakıyodu bir ara ))
    Komik olaylarla da karşılaştık...bir küçük kardeşimiz Ozan şefin yanına gelip "abi ben pala bıyığın hastasıyım bir fotoğraf çekilelim mi" dedi.Şef şok biz iptal...hatta Şef o kadar şok oldu ki çocuğa whatsappten yolla bana fotoyu dedi çocukta tamam dedi.tabi biz sonradan dedik ki numaranı ver istersen şef...çocuk mala bağlamasın )) bunun ardından bir adet kurabiye verdi şef çocuğa bitti mevzu...
    Sonra bizim mercimekin lastik sübapını aşırdı bir çocuk diğer çocuklar ve sevgili mustafa bulup kimin yaptığını geri aldılar sağolsunlar.
    Son bomba da bizim motorların arasına tersten parkeden bir scooter idii.sanki "büyüdüğümde bende chopper olucam edasında" utancından kafasını kuma gömmüş devekuşu garibim.fotoğrafı varsa muhakkak gelir sanıyorum...
    Sonra dönüş yolu...ifil ifil rüzgar...tıngır mıngır dönüş...

Harikulade bir geceydi...kardeşlerimizin arasına yenileri geldi...güzel insanlar tanıdık..
    Gün geçtikçe büyüüyen bir aile olduk...daha da kocaman olup dahaa sık toplanabilmek ümidiyle...
    İyii ki varsınız kazalar ailemizden uzak olsun kardeşlik...
    harikasınn varya bu kadar güzel özetlenirdi ben ailenin ikramlık kısmını ele aldımm şimdilik sadece gezmek bulusmak sohbet olmaz dimi ama mideleride es gecmemek lazımm.....

Erdinç yerinde
    İşyeri sahibi
     Mondial 150 sentor
     Muğla-bodrum
    Beğenmiş
    3
    Beğenilmiş
    23
    En kısa zamanda tekrarlayalım

Oguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Oğuzhan Türkmen
    Maden Mühendisi
     Regal Raptor DD250-E9
     Muğla - Milas
    Beğenmiş
    5
    Beğenilmiş
    19
    Evet yine çok güzel bir buluşma oldu evren abla çok güzel şekilde olanların hepsini bizim yerimize özetlemiş. Çok keyif aldığımız kahkahaların eksik olmadığı; abi kardeş abla yani bir aile olduğumuzu bir kere daha çok güzel bir şekilde en derine kadar hissettik dışarıdan gelen ve şeref veren, forumda bizi görüp güzel dileklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Gittikçe büyüyen, büyüdükçe güzelleşen bir aile olma yolunda emin adımlarla devam etmekteyiz. Ayrı ayrı isim belirtmeyeceğim çünkü HEPİNİZİ çok seviyorum, hepinizin yeri bende ayrı ve güzel yerlerde Hep söylüyorum ama buluşmalarımıza dışarıdan bütün arkadaşlarımızı bekliyoruz kapımız bu güzel aileye hep açık
    Trust me! I am an engineer

mualla evren mevlanaoğlu yerinde
    müzisyen
     mondial 150 sentor
     muğla
    Beğenmiş
    94
    Beğenilmiş
    90
    Başka fotoğrafımız yok mu yaaa ben araya kaynak yapan scooter fotosunu istiyoooom

Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ozan Dinçkal
    Teknosa
     Regal Raptor Spyder 250
     Muğla - Bodrum
    Beğenmiş
    56
    Beğenilmiş
    80
    Eveeetttt.... Bir bulusmamizi daha gerceklestirdik. Eksiklerimizi gorerek yaptiklarimizin uzerine koyarak, Alper Baskanin soyledigi gibi çığ gibi buyumeye devam ediyoruz..
    18:30da Bodrum`dan bulusma yerimizde bulusup Milas`a dogru yola koyulduk. bulusmaya gelemesede bize yari yola kadar eslik eden Yasin SIRACI`ya tskler. (keske gelebilseydin). Hepinizin adini artik tek tek yazamicam cunku buyuduk okadar kisinin adini yazamam kusura bakmayin Ben kisaca sizlere ailem diyorum hepinize bu guzel bulusmaya katilimlariniz icin tskler.
    Aile oldugumuzu gorup 3 saatlik Fethiye`yolundan gelen ve aileye katilan Oktay (Coctailozer) sanada tsk ederiz seni tanidigimiz icin.
    Gecenin suprizi, biyiklarima hayran oldugunu soyleyip gelip beraber foto cekilmek isteyen Yasin kardesede tskler. Erdinc`in sibop kapaklarini calan cocuk ve cocugun annesinede tskler tekrar geri getirdikleri icin
    Bu arada olurda Milas`a yolunuz duserse kesinlikle ac karnina gecemezsiniz Tugba`nin borekleri pogacalari offffff diorum, bugecede bizide ac birakmadi saolsun.
    En kotu gunumuz boyle olsun. Hepberaber daha guzele devam.........

Erdinç yerinde
    İşyeri sahibi
     Mondial 150 sentor
     Muğla-bodrum
    Beğenmiş
    3
    Beğenilmiş
    23
    Alıntı Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eveeetttt.... Bir bulusmamizi daha gerceklestirdik. Eksiklerimizi gorerek yaptiklarimizin uzerine koyarak, Alper Baskanin soyledigi gibi çığ gibi buyumeye devam ediyoruz..
    18:30da Bodrum`dan bulusma yerimizde bulusup Milas`a dogru yola koyulduk. bulusmaya gelemesede bize yari yola kadar eslik eden Yasin SIRACI`ya tskler. (keske gelebilseydin). Hepinizin adini artik tek tek yazamicam cunku buyuduk okadar kisinin adini yazamam kusura bakmayin Ben kisaca sizlere ailem diyorum hepinize bu guzel bulusmaya katilimlariniz icin tskler.
    Aile oldugumuzu gorup 3 saatlik Fethiye`yolundan gelen ve aileye katilan Oktay (Coctailozer) sanada tsk ederiz seni tanidigimiz icin.
    Gecenin suprizi, biyiklarima hayran oldugunu soyleyip gelip beraber foto cekilmek isteyen Yasin kardesede tskler. Erdinc`in sibop kapaklarini calan cocuk ve cocugun annesinede tskler tekrar geri getirdikleri icin
    Bu arada olurda Milas`a yolunuz duserse kesinlikle ac karnina gecemezsiniz Tugba`nin borekleri pogacalari offffff diorum, bugecede bizide ac birakmadi saolsun.
    En kotu gunumuz boyle olsun. Hepberaber daha guzele devam.........
    Sayın şefim ben kendi adıma karar verdim her akşam hulusilere misafir olmak mantıklı geldi kovulana kadar yolu var

mualla evren mevlanaoğlu yerinde
    müzisyen
     mondial 150 sentor
     muğla
    Beğenmiş
    94
    Beğenilmiş
    90
    Tubi duy sesimi yimek yapmak yok erdinç gelince...dana gibi olduk beee

MUSTAFA48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa Özkaya
    Enterprise Asistan Managger
     2007
     Milas (şuan ANKARA )
    Beğenmiş
    58
    Beğenilmiş
    38
    oncelıkle ozan sef ve rr aılesı sayesınde bu rr yı mugla yöresındede kocaman yaptık dahada buyucez inş. herkese tekrardan tesekkur ederım oktay abı sen yıne cık gel kapımız her daım acıktır. erdinç abımle evren ablam mıkkemmel inş. hele erdınc abımın kask mevzusu hulusı abıyle atısmalar cok keyıflı bır durumdu kaytan bıyıklı sefımızın. cocukla muhabbettı
    bu da benden sıze gelsın ozaman

https://www.youtube.com/watch?v=zje9beF4YlQ
    "My rope and belt my cock and balls "

48 U 9289
    48 LU 528

Mustafa
    ÖZKAYA

TEŞEKKÜR EDERİM.

MUSTAFA48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa Özkaya
    Enterprise Asistan Managger
     2007
     Milas (şuan ANKARA )
    Beğenmiş
    58
    Beğenilmiş
    38
    Alıntı evocan(aj) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tubi duy sesimi yimek yapmak yok erdinç gelince...dana gibi olduk beee
    erdınc abı mıkkemel yarasın abıme ne yedın be
    "My rope and belt my cock and balls "

48 U 9289
    48 LU 528

Mustafa
    ÖZKAYA

TEŞEKKÜR EDERİM.

Sayfa 7 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)