Bir süredir foruma yazamadýðýmýn farkýndayým. Belki toparlayamadým, belki kendim de kabul etmeyi bekliyordum. Elim varmadý bunu yazmaya fakat hepimiz için gerçeði kabullenme vakti
Bilmeyen ve yeni arkadaþlar için ufak bir özet geçeyim. 12.01.2015 tarihinde Ýzmir'e gelmemle birlikte baþlayan maceram, 06.02.2015 tarihinde ilk motorumu almamla birlikte devam etti. Ardýndan 08.06.2015 tarihinde RaptorRiders'a ilk kayýt olduðum tarihle birlikte büyük mücadele baþladý.
15.08.2015 tarihinde RaptorRiders Full Patch Member olmamla birlikte en büyük mücadelenin ilk ayaðý olan Ýzmir Ýl Teþkilatý kurulma çalýþmalarý peþinden geldi.
16.09.2015 tarihinde toplamda ben dahil sekiz kiþilik bir ekiple bu iþe baþ koyduktan sonra meyvelerini çok güzel bir þekilde almaya baþladýk. Türkiye'nin bir çok ilindeki arkadaþlarýmýza, kardeþlerimize elimizden geldiðince yardým etmeye çalýþtýk Ýzmir ekibi olarak. Tabii akabinde de Ýzmir Ýl Sorumlusu ünvaný da yanýnda geldi![]()
-Tuðrul Baylan
-Furkan Canbolat
-Hikmet Þenay
-Ahmet Ateþler
-Barýþ Oral
-Ýbrahim Yýlmaz
-Burak Bilici
-Ufuk Üzgün
Yukarýda ben dahil adýný yazdýðým isimlerin hepsi Ýzmir'in Kurucu Üyeleridir. Kuruluþtan, Ýzmir'den ayrýldýðým güne kadar öyle güzel günlerimiz, öyle harika etkinliklerimiz oldu ki; kulübüne ve kardeþlerine dört elle sarýlmayan hiçbir üyenin, hiçbir teþkilatýn asla sahip olamayacaðý manevi deðerlere sahip olduk hep birlikte.
Ýzmir'in altýný üstüne getirdik, gecenin bir vakti buluþup yaðmur çamur demeden kardeþliðimizi sürdürmeye devam ettik. Acý, tatlý çok güzel günlerimiz oldu. Ardýndan da 11.04.2016 tarihinde tüzüklerin yayýnlanmasýyla birlikte Ýzmir Ýl Sorumlusu görevimi Hikmet Þenay kardeþime devredip Koordinatör'lük görevime baþladým.
Her güzel þeyin bir sonu olduðu gibi Ýzmir'deki maceramýn da sonuna gelmiþ bulunmaktaydým. Geçtiðimiz hafta Ýzmir'de iþ amaçlý bulunduðum proje sonlandý. 17.06.2016 tarihinde Veda toplantýsý yaparak tüm kardeþlerime veda ettim.
Bugün Ýstanbul'a dönüþümle birlikte ilk iþ günümdü. Hiç bitmeyen bir ýzdýrap gibiydi adeta. Trafik, gürültü, stres hiçbir zaman bitmiyor bu þehirde. Ýbrahim kardeþimin dediði gibi: Ýstanbul'da motosiklet bir kaçýþ, Ýzmir'de zevktir!
Belki öz kardeþim olsaydý bu kadar sevmeyecektim ama ayrýlýrken sanki kendimden bir parçayý da orada býraktým sizlere. Yalnýz kurucu üyeler deðil, tüm yelekli, aday ve deneme sürecinde olan kardeþlerim; hepinizi çok seviyorum. Ýyiki varsýnýz, iyiki tanýmýþým sizi. Þehirlerimiz ayrý olsa da birbirimize ulaþacaðýmýz yollar ayný.
Ýzmir'deki tüm kardeþlerime RaptorRiders'in yelekli üyesi, Ýzmir Teþkilatýnýn Kurucu Üyesi, Eski Ýzmir Ýl Sorumlusu, Türkiye Teþkilatlar Koordinatörü olarak teþekkürü borç bilirim. Hepinizin yeri bende her zaman ayrý olacak.
Sevgiler.
tb
![]()

Kawasaki Vulcan 800/Vn800
Ýstanbul - Kartal (Anadolu Yakasý)
0 Rh (+)

Alýntý ile Cevapla