Başlıkta genel olarak bir hüzün havası hakim olmuş. Dağıtmaya geldim.Birlikte güzel zamanlar geçirdikten sonra veda anında bunun olması normal tabi. Ama hiç merak etmeyin, İstanbul İl Teşkilatı' mız sevgi dolu kucağını açmış bulunmaktadır
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha XVS 950 Midnightstar
İstanbul - İçerenköy (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Başlıkta genel olarak bir hüzün havası hakim olmuş. Dağıtmaya geldim.Birlikte güzel zamanlar geçirdikten sonra veda anında bunun olması normal tabi. Ama hiç merak etmeyin, İstanbul İl Teşkilatı' mız sevgi dolu kucağını açmış bulunmaktadır
![]()
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Gel Tuğrulum gel.Biz izmirin yokluğunu aratmamaya çalışırız sana.Belli mi olur yolunuz bir gün tekrar kesişir belki
![]()
spyder250e 10 2014
bornova/İZMİR
0 Rh (+)Aman arkadaşlar emanetimize iyi bakın Tuğrulum ara sıra kaç gelsen gene yokluğunu aratma burda izmir için çok emek verdin güzel bir kardeşlik oldu emeklerin için çok teşekkürler her zaman ve her daim yanındayız kardeşim
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Tuğrul , okurken duygulandım yazarken seni tahmin bile edemiyorum. Herşey gönlünce olsun kardeşim ayrılık zor ama daha paylaşacak çok zamanımız yolumuz var İstanbul'daki yeni işinde sana kolay gelsin bro

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Arkadaşlar Tuğrul emin ellerde bizde ona sizin kadar iyi davranıp hatta ona bir hoş geldin tuğrul'cum deyip aramıza alıp hunharca sevgimizi göstermeyi düşünüyorum![]()
Kawasaki EN 500
İzmir - Karşıyaka
A Rh (-)Abi İzmir'de de bir ailen var fırsat bulduğun her boşlukta çık gel arayı fazla açmıyalım :D RR İZMİR sana minnettar...
Regal Raptor DD 250 e6c Daytona
İZMİR
B Rh (+)Dostum son 2 buluşmada karşılaşabildik seninle, içtenliğin ve samimiyetin yetti ☺ Herzaman grl, mümkün oldukça görüşürüz inşallah. Bugün haftalık buluşmamız var işte bizimde sen istanbulda takıl 😂😂😂😂 ahahaha 😋
RKS/Titanic
Samsun
B Rh (-)Her ne kadar daha önce bi arada olmasakta tanıştığımız gün yılların samimiyetini çıkarır gibi vedalasmamizin acısı hala sırtımda abi) yeni işinde ve hayatında mutluluklar. RR denince aklıma gelen ilk isim sen olacaksın
![]()
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daytona DD250
İzmir / Göztepe
A Rh (+)Tuğrul' um,
Sen hem Raptor Riders' a günden güne büyüyen bir il teşkilatı, RR İzmir üyelerine ise bitmeyecek kocaman bir kardeşlik armağan ettin. Yağmur çamur, soğuk/sıcak demeden her seferinde motoruna atlayıp taa Aliağa' dan kalkıp geldin.
Bugün gurur duyduğumuz bir il teşkilatımız varsa, bunda en büyük emek senin. Emeğine, yüreğine sağlık kardeşim, iyi ki varsın.
İzmir nadir rastlanan güzellikte bir kadın gibidir. Yaz aşkına benzer bu şehir....görürsün, aşık olursun adamın kimyasını değiştirir.
Ondan daha güzel bir kadın görürsün, etkilenirsin, ama bir şeyler eksiktir...öyle aşık olamazsın
Ben inanıyorum ki, araya çok zaman girmeden yolun yine bu şehir ile kesişecek ve bu kez daha uzun soluklu olacak. O güne kadar aramızdaki mesafe ise sadece km saatlerimiz üzerinde dönüp duracak olan rakamlardır kardeşim. Hep yanımızdasın, hep yanındayız
İlk fırsatta atla gel, arayı çok açma![]()
Mondial 150 sentor
Muğla-bodrum
0 Rh (+)Sayın koordinatörüm umudumuz bodruma yerleşmen![]()
![]()
![]()
TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)