Öncelikle iyi forumlar.
Ben Alanya da ikamet eden Evli ve 11 yıldır web tasarımı yapan birisiyim. Yaklaşık iki haftadır acaba superlight mı , freedom mu , regal raptor mu diye didik didik araştırdım forumları. Sonunda regal raptor almaya karar verdim. Alanya meslek hayatımın en durgun günlerini yaşadığı ve dükkanada tadilat yaptırdığım için maddi sıkıntıdan dolayı DD150 almaya karar verdim. Şu anda araştırıyorum bakalım. İnş seneye yükseltirim diye düşnüyorum.
Birde Alanya öyle yobaz bir memleket ki bunu sanayisinden , piyasanın işleyiş mantığından rahatlıkla anlayabilirsiniz. Hiç bir bayide süperlight, freedom , regal raptor gibi motorlar yok. Peki suçlu bayiler mi ? hayır talep olsa adam getirir niye getirmesin ki ? Değişik bir döngü. Turistsen , içmesini seven barlara discolara takılmasını seversen Alanya 10 numara yer. Ama benim gibi bu tip alışkanlıkların yoksa Alanya çok sıkıcı bir yer . Akşam eşimi , çocuğumu alıp gezidreceğim adam gibi bir AVM bile yok. Neyse ....
Bende şu anda 4500TL civarında siyah bir DD150 arıyorum yakın illerde, bakalım artık kısmet.
Çok şükür motorumu aldım. İnceleme Linkim.
http://www.raptorriders.com.tr/forum...ad.php?t=12376
Web tasarımla alakalı her türlü teknik desteği seve seve yaparım. Face çıktı forumlar bozuldu diye savunurdum, İçi sıcak kalan bir forum gördüğüme çok sevindim. Teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar.

Regal Raptor DD150 E
Alanya/Antalya
B Rh (+)