Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

göksel
    Serbest Meslek
     SUZUKİ-DL650-Vstrom
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Kino Nickli Üyeden Alıntı
    işte bu foruma bayılıyorum ya buradaki üslublara bakarmısın

hastayım sizlere kimse kimseyi kırmamak icin amma inceliyor bükülüyor.

HELAL OLSUN SİZLERE İŞTE BUDUR YA.

AKSU BABA ya +1
    göksel e +1
    tt06 ya +1
    nihat a +1

emrahss sana +1 yok :!: :!: :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    İşte o yüzdendirki bir çok sitede satılık ilanları okudugunuz üslupların olmaması için kırmamak ve kırılmamak için bazen kimsenin bir mecburiyeti olmamasına ragmen incelip bükülmemesi için gereksiz mesaj yazıp gereksiz cevap vermemeleri için ALICI ile SATICI arasındaki diyalogu sadece verilen ilandaki telefon numarası mail adresi ile buluşturmak için SATILIK İLANLARI kilitlenir.
    bu yazdıklarım kimsenin yazdıgına karşılık polemik oluşturmak için yazılmış bişey değildir benim şahsi düşüncemdir.

Alıntı tt06 Nickli Üyeden Alıntı

Motorun güzel diyecek yok ama ben bir satıcıyım ve satıcı mantığıyla düşündüğüm için o şekilde yazdım.
    Sen motoru büyük bir , ihtimalle 17500 – 18000 arasında almış olabilirsin .üzerindeki aksesuarla fiyatı artar.
    Sana başımdan geçen bir örnek vereyim bizim çok değerli müşterimiz çocukları büyüdüğü ve kendi başına motorlardan dolayı gelenlerin gelmemesi için tüm motorlarını içi kanayarak sattı. Aksesuarlarınıda verdi sat diye -ki bu bahsettiğim kişi Ankarada ilk Yamaha yı, Harleyi satan kişidir. Bana 6 adet kask verdi hepsini sattım ama bi tanesi var ki satamıyorum. Bu kask Schubert marka bir kask ve 300 € istiyor. Kendisine söyledim Bir hesap yaptı zamanında aldığı markı euro ya çevirdi. Bu marka kask Türkiyede yokken zamanında onu Almanyadan 600 € ya getirmiş ve ikinci el olduğu için yarı fiyata satıyor..300 € a satıyor.
    Ama Şuanda sıfır fiyatı 290 €.
    benim verdiğim ilanla istedigim rakamla sizin büyük bir ihtimalle 17500-18000 dediginiz rakamla
    verdiğiniz örneğin hiç alakası yok çünkü ben o rakamlarda almadım eğer ben bir motordan 6-7 milyar yani neredeyse 1 motor parası zarar edeceksem o motoru satmam ya ölene kadar binerim yada yıkar temizler salona aksesuar diye koyarım ama yine satmam yani müşteriniz yerine olsam o kaskı satmam hatıra olarak saklardım.
    mal bende para alıcıda efe orda allah herkese hayırlı müşteri versin.

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Kino Nickli Üyeden Alıntı
    işte bu foruma bayılıyorum ya buradaki üslublara bakarmısın

hastayım sizlere kimse kimseyi kırmamak icin amma inceliyor bükülüyor.

HELAL OLSUN SİZLERE İŞTE BUDUR YA.

AKSU BABA ya +1
    göksel e +1
    tt06 ya +1
    nihat a +1

emrahss sana +1 yok :!: :!: :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Aşkolsun abi, maaşından mı kesiyorlar ya, hehehe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Türkay Tümtürk
    Gemici
     YOK
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    "EV VE ARSA dışında sıfır aldığın herşeyden ( Extreme örnekler hariç ) zarar edersin.
    Neyse İnşallah istediğin fiyata satarsın ben sadece acil ihtiyaçtan başlığı olduğu için sana Efenin kampanyası hakkında bilgi vermek istedim ki Acil ve ihtiyaçtan sattığın motorun fiyatı konusunda sana fikir versin
    Neyse Hayırlı satışlar

göksel
    Serbest Meslek
     SUZUKİ-DL650-Vstrom
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı tt06 Nickli Üyeden Alıntı
    "EV VE ARSA dışında sıfır aldığın herşeyden ( Extreme örnekler hariç ) zarar edersin.
    Neyse İnşallah istediğin fiyata satarsın ben sadece acil ihtiyaçtan başlığı olduğu için sana Efenin kampanyası hakkında bilgi vermek istedim ki Acil ve ihtiyaçtan sattığın motorun fiyatı konusunda sana fikir versin
    Neyse Hayırlı satışlar
    ARKADAŞIM BEN MOTORU SIFIR ALMADIM!
    efedende verdiğin bilgidende haberim var sagol konu efe degil ev yada arsa hiç değil konu benim motorun SATILIK İLANI.

Türkay Tümtürk
    Gemici
     YOK
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    iYİ NAPIYIM kardeşim alanada satanada HAYIRLISI OLSUN AYRICA İLANININ MOTOR OLDUĞUNUN FARKINDAYIM BEN EV SATIYOSUN ZANNETMEDİM ZATEN
    KABUL EDİYORUM iyi niyetli olarak yaklaşmıştım ama öyle bir karşılık göremedim girmek ve msj yazmak hataydı böyle benim için gereksiz bir başlığa kabul ediyorum.

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)