Hemen hepimiz biliriz Altýn Elbiseli Adam'ý, yani Barkýn abimizi. Youtube kanalýnda bizlere motora dair hemen her türlü bilgiyi vermeye çalýþan, bildiklerini anlatan deðerli bir abimizdir. Güvenli sürüþ konusunda birçok videosu, tavsiyeleri de bulunmaktadýr. Sýrf güvenli sürüþ için tekniklerden tutun da ekipmanlara kadar birçok farklý içerikte video yayýnlamýþtýr. Ve sýrf bunlardan dolayý bile takdiri sonuna kadar hak eden bir insandýr.
Ancak öyle bir video çekmiþ ki ne güvenli sürüþ kalmýþ ne diðer sürücülere saygý ne de kurallara uyma. Her zaman eleþtirdiðimiz, "onlar yüzünden bizim adýmýz kötüye çýkýyor" dediðimiz apaçiler gibi bir motor kullanma tarzý, kural tanýmamazlýk, saygýsýzlýk had safhada. Haliyle bu durum da gerek kendi youtube kanalýnda, gerekse ekþi sözlük gibi sosyal medya mecralarýnda tartýþma baþlatmýþ. Bir motosiklet forumu olduðu için konuyu buraya da taþýmak istedim.
Ben kendisine yakýþtýramadým ve insanlarýn "lan en bilinçlisi, en eðitimlisi böyleyse diðer motorcularýn öyle olmasý normaldir. Motorcularýn sosyal medyadaki en büyük sözcülerinden bu adam bile bunu yapýyor" düþüncelerine üzülerek katýlýyorum. Umarým ki motorla yeni tanýþmýþ, daha neyin ne olduðunu bilmeyen insanlar bu videoyu örnek almaz, bir imam-cemaat olayý yaþanmaz.
https://www.youtube.com/watch?v=wzbFTW3BRhU

Regal Raptor DD 350 E-6
Ýzmir - Bornova
0 Rh (+)
Alýntý ile Cevapla