Kullanýcý Adý: Þifre: - Þifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Deðil misiniz? Lütfen Kayýt Olun!

Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Göksel Özünver
    Satýþ
     Regal Raptor DD 350 E-6
     Ýzmir - Bornova
    Beðenmiþ
    473
    Beðenilmiþ
    352

Altýn Elbiseli Adam Suzuki GSX-S1000F Videosu

Hemen hepimiz biliriz Altýn Elbiseli Adam'ý, yani Barkýn abimizi. Youtube kanalýnda bizlere motora dair hemen her türlü bilgiyi vermeye çalýþan, bildiklerini anlatan deðerli bir abimizdir. Güvenli sürüþ konusunda birçok videosu, tavsiyeleri de bulunmaktadýr. Sýrf güvenli sürüþ için tekniklerden tutun da ekipmanlara kadar birçok farklý içerikte video yayýnlamýþtýr. Ve sýrf bunlardan dolayý bile takdiri sonuna kadar hak eden bir insandýr.

Ancak öyle bir video çekmiþ ki ne güvenli sürüþ kalmýþ ne diðer sürücülere saygý ne de kurallara uyma. Her zaman eleþtirdiðimiz, "onlar yüzünden bizim adýmýz kötüye çýkýyor" dediðimiz apaçiler gibi bir motor kullanma tarzý, kural tanýmamazlýk, saygýsýzlýk had safhada. Haliyle bu durum da gerek kendi youtube kanalýnda, gerekse ekþi sözlük gibi sosyal medya mecralarýnda tartýþma baþlatmýþ. Bir motosiklet forumu olduðu için konuyu buraya da taþýmak istedim.

Ben kendisine yakýþtýramadým ve insanlarýn "lan en bilinçlisi, en eðitimlisi böyleyse diðer motorcularýn öyle olmasý normaldir. Motorcularýn sosyal medyadaki en büyük sözcülerinden bu adam bile bunu yapýyor" düþüncelerine üzülerek katýlýyorum. Umarým ki motorla yeni tanýþmýþ, daha neyin ne olduðunu bilmeyen insanlar bu videoyu örnek almaz, bir imam-cemaat olayý yaþanmaz.

https://www.youtube.com/watch?v=wzbFTW3BRhU

ereneren - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beðenmiþ
    0
    Beðenilmiþ
    3
    adam güvenli sürüs bilgileri veriyo ama her seferinde söylüyo ben apacilik yapýyorum siz bana bakmayýn diye video amaclý millete satasýyo biraz ama kavga dövüþ cýkarmýyo 250 falan yapýyo evet trafikte ama oda kendine güveni yani adam hiçbizaman ben cok iyiyim demedi hep söyledi size bunlarý anlatýyoruz ama biz bir gazlýyoruz fuat devrim falan üçü hep söylediler öyle gittiklerini

Tugay GÜREŞEN
    Teknik Destek
     Honda Shadow VT750C
     Ä°zmir-Bornova
    Beðenmiþ
    247
    Beðenilmiþ
    174
    Harbi ne yapmýþ o öyle ya :D Böyle bir videoyu koymasý uygun olmamýþ ama diyo hep söylediði yapýn, yaptýðýmý yapmayýn diye demek ki bu yüzdenmiþ :D

RaptoRider - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Ýlker Dinçer
    Teknik
     Regal Raptor DAYTONA 250E-6C
     Ýstanbul- Þiþli (Avrupa Yakasý)
    Beðenmiþ
    790
    Beðenilmiþ
    201
    Ne sebeple olursa olsun bu video saðlýklý deðil

Ýlker DÝNÇER / RaptoRider
    ANTALYA

anilsedali - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

ANIL SEDALI
    Ýletiþim Uzmaný / Satýþ Yöneticisi
     Regal Raptor DD150-2F 2012 /2014 Çýkýþlý RKS Cruiser 250 V Twin - EFI
     Antalya
    Beðenmiþ
    76
    Beðenilmiþ
    68
    Adam resmen farklý bir dünyada yaþýyor. Yüksek cc li motorun yan etkileri bunlar. Evet normal sürücülere garip geliyor; ama adamýn kafasýna bu sürüþ þekli oturmuþ. Normal hayatýnda da baþka türlü süreceðini sanmýyorum.
    Yaþamak bir aðaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeþcesine; bu davet bizim!

Antalya - Merkez

RaptoRider - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Ýlker Dinçer
    Teknik
     Regal Raptor DAYTONA 250E-6C
     Ýstanbul- Þiþli (Avrupa Yakasý)
    Beðenmiþ
    790
    Beðenilmiþ
    201
    Þu videoyu izleyene kadar hep dediðim birþey vardý keþke Regal Raptor'uda yorumlasa þu adam ama gördüklerimden sonra gerek olmadýðýný düþünüyorum.

Ýlker DÝNÇER / RaptoRider
    ANTALYA

Erhan AÐCA
    Peyzaj Mimarý
     Yamaha Drag Star 650
     Ankara-Çankaya
    Beðenmiþ
    0
    Beðenilmiþ
    1
    Gündelik sürüþ tarzýný vs bilemiyorum ancak bana öyle geliyor ki ATV haberin "motosiklet terörü" gibi bir isimle yaptýðý gerizekalýca habere bir eleþtiri olarak, terör öyle deðil böyle olur tutumuyla da yapmýþ olabilir

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)