Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Göksel Özünver
    Satış
     Regal Raptor DD 350 E-6
     İzmir - Bornova
    Beğenmiş
    473
    Beğenilmiş
    352

Altın Elbiseli Adam Suzuki GSX-S1000F Videosu

Hemen hepimiz biliriz Altın Elbiseli Adam'ı, yani Barkın abimizi. Youtube kanalında bizlere motora dair hemen her türlü bilgiyi vermeye çalışan, bildiklerini anlatan değerli bir abimizdir. Güvenli sürüş konusunda birçok videosu, tavsiyeleri de bulunmaktadır. Sırf güvenli sürüş için tekniklerden tutun da ekipmanlara kadar birçok farklı içerikte video yayınlamıştır. Ve sırf bunlardan dolayı bile takdiri sonuna kadar hak eden bir insandır.

Ancak öyle bir video çekmiş ki ne güvenli sürüş kalmış ne diğer sürücülere saygı ne de kurallara uyma. Her zaman eleştirdiğimiz, "onlar yüzünden bizim adımız kötüye çıkıyor" dediğimiz apaçiler gibi bir motor kullanma tarzı, kural tanımamazlık, saygısızlık had safhada. Haliyle bu durum da gerek kendi youtube kanalında, gerekse ekşi sözlük gibi sosyal medya mecralarında tartışma başlatmış. Bir motosiklet forumu olduğu için konuyu buraya da taşımak istedim.

Ben kendisine yakıştıramadım ve insanların "lan en bilinçlisi, en eğitimlisi böyleyse diğer motorcuların öyle olması normaldir. Motorcuların sosyal medyadaki en büyük sözcülerinden bu adam bile bunu yapıyor" düşüncelerine üzülerek katılıyorum. Umarım ki motorla yeni tanışmış, daha neyin ne olduğunu bilmeyen insanlar bu videoyu örnek almaz, bir imam-cemaat olayı yaşanmaz.

https://www.youtube.com/watch?v=wzbFTW3BRhU

ereneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    adam güvenli sürüs bilgileri veriyo ama her seferinde söylüyo ben apacilik yapıyorum siz bana bakmayın diye video amaclı millete satasıyo biraz ama kavga dövüş cıkarmıyo 250 falan yapıyo evet trafikte ama oda kendine güveni yani adam hiçbizaman ben cok iyiyim demedi hep söyledi size bunları anlatıyoruz ama biz bir gazlıyoruz fuat devrim falan üçü hep söylediler öyle gittiklerini

Tugay GÜRE�EN
    Teknik Destek
     Honda Shadow VT750C
     Ä°zmir-Bornova
    Beğenmiş
    247
    Beğenilmiş
    174
    Harbi ne yapmış o öyle ya :D Böyle bir videoyu koyması uygun olmamış ama diyo hep söylediği yapın, yaptığımı yapmayın diye demek ki bu yüzdenmiş :D

RaptoRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İlker Dinçer
    Teknik
     Regal Raptor DAYTONA 250E-6C
     İstanbul- Şişli (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    790
    Beğenilmiş
    201
    Ne sebeple olursa olsun bu video sağlıklı değil

İlker DİNÇER / RaptoRider
    ANTALYA

anilsedali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ANIL SEDALI
    İletişim Uzmanı / Satış Yöneticisi
     Regal Raptor DD150-2F 2012 /2014 Çıkışlı RKS Cruiser 250 V Twin - EFI
     Antalya
    Beğenmiş
    76
    Beğenilmiş
    68
    Adam resmen farklı bir dünyada yaşıyor. Yüksek cc li motorun yan etkileri bunlar. Evet normal sürücülere garip geliyor; ama adamın kafasına bu sürüş şekli oturmuş. Normal hayatında da başka türlü süreceğini sanmıyorum.
    Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşcesine; bu davet bizim!

Antalya - Merkez

RaptoRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İlker Dinçer
    Teknik
     Regal Raptor DAYTONA 250E-6C
     İstanbul- Şişli (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    790
    Beğenilmiş
    201
    Şu videoyu izleyene kadar hep dediğim birşey vardı keşke Regal Raptor'uda yorumlasa şu adam ama gördüklerimden sonra gerek olmadığını düşünüyorum.

İlker DİNÇER / RaptoRider
    ANTALYA

Erhan AĞCA
    Peyzaj Mimarı
     Yamaha Drag Star 650
     Ankara-Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Gündelik sürüş tarzını vs bilemiyorum ancak bana öyle geliyor ki ATV haberin "motosiklet terörü" gibi bir isimle yaptığı gerizekalıca habere bir eleştiri olarak, terör öyle değil böyle olur tutumuyla da yapmış olabilir

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)