Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Erhan AĞCA
    Peyzaj Mimarı
     Yamaha Drag Star 650
     Ankara-Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Dostum öncelikle temiz bir motorda dahi aldıktan sonra sorunlar çıkabileceğini ya da bir süre sorunsuz olduğuna emin olmak için deneme süreci olması gerektiğini bilmelisin. Bence makineyi aldıktan sonra tatil öncesi bir deneme süreci ayırmalısın kendine ki bu bile bahsettiğin güzergah için yeterli olmayabilir, yolda dahi aksaklıklar yaşayabilirsin. Ancak çok sapa ıssız yerlerde olmayı planlamıyorsan da bilmelisin ki her daim yollarda yardımcı olacak bir motorcu kardeşine denk geleceksindir

MUSTAFA48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa Özkaya
    Enterprise Asistan Managger
     2007
     Milas (şuan ANKARA )
    Beğenmiş
    58
    Beğenilmiş
    38
    öncelıkle merhaba zubeyr motorlar yorgun bunlar alınmamalı su en son paylastıgın lınk var oradakı motor bayadır yayında herhalde bu zamana kadar satılmamasının sebebı olmalı elıyerek gıdelım bıraz daha beklıyelım
    "My rope and belt my cock and balls "

48 U 9289
    48 LU 528

Mustafa
    ÖZKAYA

TEŞEKKÜR EDERİM.

Zübeyir Orta
    Satış Danışmanı SARAR
     Yok
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hepinize yorumlarınız için teşekkürler. Eskişehirde bulduğum bi Kanuni Tiger 250cc vardı ona bakmaya gittik kız arkadaşımla be büyük ölçüde anlaştık . https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...89262319/detay Bu ilandaki motor önümüzdeki hafta satış işlemleri için sözleştik. Motorda alırken dikkat etmem gereken özellikle bakmamı istediğiniz önerebileceğiniz bi yeri var mı ?

Zübeyir Orta
    Satış Danışmanı SARAR
     Yok
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    http://i.hizliresim.com/dbLbO7.jpg Tiger ın yakından fotosu vites göstergesi olması devir saati olması RR a göre daha kaslı olması tiger ı daha çekici hale getiriyo ama inş. umduğumu bulurum bu makinede . .
    Konu Zbyr0626 tarafından (24.June.2016 Saat 22:13 ) değiştirilmiştir.

anilsedali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ANIL SEDALI
    İletişim Uzmanı / Satış Yöneticisi
     Regal Raptor DD150-2F 2012 /2014 Çıkışlı RKS Cruiser 250 V Twin - EFI
     Antalya
    Beğenmiş
    76
    Beğenilmiş
    68
    Alıntı Zbyr0626 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://i.hizliresim.com/dbLbO7.jpg Tiger ın yakından fotosu vites göstergesi olması devir saati olması RR a göre daha kaslı olması tiger ı daha çekici hale getiriyo ama inş. umduğumu bulurum bu makinede . .
    ben de inceledim güzel bir görüntüsü var. Şimdiden hayırlı olsun. Umarım keyifle binersin
    Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşcesine; bu davet bizim!

Antalya - Merkez

Zübeyir Orta
    Satış Danışmanı SARAR
     Yok
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı anilsedali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de inceledim güzel bir görüntüsü var. Şimdiden hayırlı olsun. Umarım keyifle binersin
    Teşekkürler anıl p.tesi salı gibi alicam motoru üstüme ilk sürüşden sonra tecrübelerimi ilk izlenimlerimi paylaşırım buradan. Tramer sorgusunda 487 lra hasar kaydı gözüküyor ama bi sıkıntı olur mu ki 2013 yılı içinde bi kazaya karışmış 2009 muayenesinde km 12.100 2012 muayenesinde 17.500 2014 muayenesinde 24.000 gözüküyor şuanda da 27 000 km de makina bi problem gözükmüyor gibi ama binmeden denemeden bilinmez tabi. Eskişehir grubuyla etkinliklere katılmak için sabırsızlanıyorum

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,694
    Beğenilmiş
    7,114
    Zübeyir Hayırlısı olsun ama bence Kanuni taygır'a bulaşma piyasası kapalı son sahibi olursun kanuni'ler çok tireşimli ve dayanıksız ayrıca makinada kaza kaydı olması satarken çok sorun yaşatır tabi son karar senin hayırlısı olsun

anilsedali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ANIL SEDALI
    İletişim Uzmanı / Satış Yöneticisi
     Regal Raptor DD150-2F 2012 /2014 Çıkışlı RKS Cruiser 250 V Twin - EFI
     Antalya
    Beğenmiş
    76
    Beğenilmiş
    68
    Teşekkürler anıl p.tesi salı gibi alicam motoru üstüme ilk sürüşden sonra tecrübelerimi ilk izlenimlerimi paylaşırım buradan. Tramer sorgusunda 487 lra hasar kaydı gözüküyor ama bi sıkıntı olur mu ki 2013 yılı içinde bi kazaya karışmış 2009 muayenesinde km 12.100 2012 muayenesinde 17.500 2014 muayenesinde 24.000 gözüküyor şuanda da 27 000 km de makina bi problem gözükmüyor gibi ama binmeden denemeden bilinmez tabi. Eskişehir grubuyla etkinliklere katılmak için sabırsızlanıyorum
    Genellikle kaza motor onden vurur ya da saga yatar. Direksiyon takimi ve teker yamulur. Muhtemelen bu bedel on takim zarari. Koruma demiri olmadigindan motorun sag tarafini da kontrol et iyice. Kaza kaydi varsa biraz daha indirim yapsa keske. Zira satmakta zorlanacaksin.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşcesine; bu davet bizim!

Antalya - Merkez

ercüment41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ERCÜMENT KARADUMAN
    MAKAM ŞÖFÖRÜ
     YOK
     KOCAELİ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhabalar konuya dahil olmak istedim https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...03847122/detay bu ilandaki makına en azından uzun yoldada sıkıntı cıkarmayacak bi motora benziyor aslında bekleyip bu standartlarda almak daha iyidir diye düşünüyorum bilmem sizin düşüncenizde aynımıdır.

İlker KENAR
    EmekLi Devlet Mağduru
     DD-250-e-10 Spyder
     ESKİŞEHİR
    Beğenmiş
    6,782
    Beğenilmiş
    3,487
    Hepinize yorumlarınız için teşekkürler. Eskişehirde bulduğum bi Kanuni Tiger 250cc vardı ona bakmaya gittik kız arkadaşımla be büyük ölçüde anlaştık . https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...89262319/detay Bu ilandaki motor önümüzdeki hafta satış işlemleri için sözleştik. Motorda alırken dikkat etmem gereken özellikle bakmamı istediğiniz önerebileceğiniz bi yeri var mı ?
    Dostum tabii ki seçim senin seçimin,bütçe senin bütçen. Lakin fiyatı şu anda bana uygun diye alacağın bir model bir süre sonra hakikaten sıkıntı yaratabilir. Kanunileri bilirim az çok. Tiger görsel anlamda dediğin gibi kaslı bir model lakin alanın elinde kalıyor Bizim Eskişehir'den Murat 'ın Caracal ı vardı satana kadar göbeği çatladı. Dosthane tavsiyem biraz daha beklenmen ... Hevesini ve heyecanını hepimiz çok iyi biliyoruz Bu sabursuzlık hepimizin yaşadığı şey.. Ama olmaz bir makinaya da elindeki parayı gömme..

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)