Alýntý Crime Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
Ghost 350 -> regal raptor 350 ile ayný makinadýr.Ornegýn beným ghostun selenýn altýnda regal raptor yazýyor þasede daddyw yazýyor.Gelelim þimdi genel konumuza ghost 350 daytona 350 junak 350 laro 350 bunlarýn hepsi 2011 2012 modellerinde ozellikle þanzuman problemi oluyor bunun dýsýnda ust kapak contasý patlatma durumu olabýlýyor fan problemi oluypor.bunun dýsýnda bu mal kotu bu mal ýyý rektefe ettirdim benim agzým yandý senýn dýlýn kurudu demeye gerek yok.Asya ghost alýnýr keyýflýce býnýlýrsu an daytona 350 leleri satýyorlar 8 9 býn tl ye asya ghostu alýrsýn 6000 tl ye su an kullandýgýn motordan sonrada cok mutlu olursun ayrýca ghost 350 balansorludur.Regal raptorun balansorlu modelleri dahðil titreþim ne yazýk ki vardýr.

2011 balansorlu degildir,birebir regalle ayni evet,ama adi asya demeye calisiyorum elinde kalir son sahibi olur.ust kapak patlatma falan hic oyle bisey duymadim oyle bi sorun yasayan.fan sorunu genel regal sorunu zaten,motorun sokmedik yeri tamir etmedigim parcasi kalmadi.asya pismanliktir.