Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 32 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

leonraptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Han_zade
    Memur
     Regal Raptor Daytona DD 250 6c
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Nasıl kullanırsan öyle tanırsın motoru hırpalarsan veya ucuz diye hırpalanmışını alırsan o da sana ı kadar motorluk yapar bana sorarsan sorunsuz başkasına sorarsınkötü motor benden bir sene sonra spyder alan arkadaşıma sor vitesten ses gelir gitmez yüzü geçmiyor der niye rodajda motora dört kişi biner ( şaka gibi) vites geçmediğinde pedalı tekmeler, rodajda sıkıştırır kromu morartır sonra gidip sen de ucuz diye o spyderı alırsın sonra ağla dur
    Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel

leonraptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Han_zade
    Memur
     Regal Raptor Daytona DD 250 6c
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    şu an daytona mı 10 bin lira verseler vermem çünkü sıfırı bile bir süpriz ama benim motorum her şeyiyle bildiğim ve kefil olduğum bir motor ;-)
    Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel

MUSTAFA48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa Özkaya
    Enterprise Asistan Managger
     2007
     Milas (şuan ANKARA )
    Beğenmiş
    58
    Beğenilmiş
    38
    baktırmadan almanı tavsıye etmıyorum.
    "My rope and belt my cock and balls "

48 U 9289
    48 LU 528

Mustafa
    ÖZKAYA

TEŞEKKÜR EDERİM.

Fatal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa SARAÇ
    Elektrik - Elektronik
     Ghost 350 DD350E-6C
     Denizli
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    79
    Ohoooo millet neler demiş ya kardeşim bende ghost 350 var 2012 model balansörlü bence hiç kaçırma al derim satarken zarar edersin diyenlere bakma zarar etmeden yaşamak mümkünmü ? 2011 alma yeter regallerdede aynı 2011 den sonra başlıyo balansör benim motorsa titreşim neredeyse yok denecek kadar az parçaları regalle %80 aynı motor içinde bi kaç farklı parçası var ama komple regale çevirirsin gerektiğinde ali ustaya bi telefonla herşeyini gönderiyo
    tek sorunu bu motorların şanzuman onun dışında bakımını aksatma arkana bakmadan sür ! Ben çok memnunum resmen memnun olmayanlarıda kendine göre dinlemek lazım şimdiden hayırlı olsun 2012 ve üstü alda ne alırsan al balansör olmayanlar çok aşırı titriyor emin ol motordan soğutur insanı
    Konu Fatal tarafından (02.July.2016 Saat 00:41 ) değiştirilmiştir.
    Love & Respect

Batuhan Bay
    Öğrenci
     '91 Honda shadow vlx 600
     İstanbul - Pendik (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    189
    Alıntı Crime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ghost 350 -> regal raptor 350 ile aynı makinadır.Ornegın benım ghostun selenın altında regal raptor yazıyor şasede daddyw yazıyor.Gelelim şimdi genel konumuza ghost 350 daytona 350 junak 350 laro 350 bunların hepsi 2011 2012 modellerinde ozellikle şanzuman problemi oluyor bunun dısında ust kapak contası patlatma durumu olabılıyor fan problemi oluypor.bunun dısında bu mal kotu bu mal ıyı rektefe ettirdim benim agzım yandı senın dılın kurudu demeye gerek yok.Asya ghost alınır keyıflıce bınılırsu an daytona 350 leleri satıyorlar 8 9 bın tl ye asya ghostu alırsın 6000 tl ye su an kullandıgın motordan sonrada cok mutlu olursun ayrıca ghost 350 balansorludur.Regal raptorun balansorlu modelleri dahğil titreşim ne yazık ki vardır.

2011 balansorlu degildir,birebir regalle ayni evet,ama adi asya demeye calisiyorum elinde kalir son sahibi olur.ust kapak patlatma falan hic oyle bisey duymadim oyle bi sorun yasayan.fan sorunu genel regal sorunu zaten,motorun sokmedik yeri tamir etmedigim parcasi kalmadi.asya pismanliktir.

Batuhan Bay
    Öğrenci
     '91 Honda shadow vlx 600
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    189
    Aga sen en iyisi al ghostu,bosver soylediklerimi,ghost on numara motor harleyle kapisiyor,dragstari solluyor.al sen aga bosver beni,ama motorun cenazesine cagirmayi unutma

Ridin' through this world
    All alone.

Crime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yusuf Efdal ALPER
    Ziraat Mühendisi / Web tasarımcı
     Ghost 350 cc
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı batebay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011 balansorlu degildir,birebir regalle ayni evet,ama adi asya demeye calisiyorum elinde kalir son sahibi olur.ust kapak patlatma falan hic oyle bisey duymadim oyle bi sorun yasayan.fan sorunu genel regal sorunu zaten,motorun sokmedik yeri tamir etmedigim parcasi kalmadi.asya pismanliktir.
    Simdi sen zannediyormusun motor tamir görmüyor bunların hepsi tamir görüyor sonuçta bindiğin alet cin mali motor.2015 ini alsan yine tamir görecek fakat 50 bin km de gv 250 almak mi rks nin 12 bin on dekini almak mi yoksa ghost almak mi ? Sırf yol tutuşu ve bu klasmandaki alternatiflerin küçük olduğunu düşünürsek temiz bir ghost350 alınır motor bu her zaman sorun çıkarır sen simdi gittin kawasaki en 500 aldın 2 ay sonra atkı zincirinden ses geldi ne diyeceksin binilmez mi diyeceksin öyle diyeceksen yamaha xvs950 alacağız o zaman e canim 20binlirada hemen verelim hic sıkıntı yok buradaki fiyat ve mal ikilemine dikkat etmek lazim.ayrıca daytonalar balansorludur fakat bu balansor benim gözümde beş para etmez zira bu adama deseniz ki kardeş daytonalae konforlu araç değil amortisorleri iyi değil anlarim fakat titriyormuş falan bana bu forumdan motorun yaninda ayakliktayken gaz çekip de ayakligim titremiyor diyen adam yok fakat balansorun neEolsugunu bilmek için 2005 2006 cin furyasına binmek lazim mondial mct pionerxf yuki yk jinlun gibi senin bindiğin motor 135 e çok rahat cikiyor adamı üstünden atmiyorsa ben o motoru 2011 de olsa öneririm.ama dedigim gibi motor bu her zaman sorun çıkartır ben 10 kuruşluk sigorta yüzünden yolda kaldım motora saymadim olur bu sen bugün 30 lira verip araba alsan 500 lira verip triger set kayış değiştirmeden surucem mi diyeceksin.motor luxtur masraflıdır bu fiyat aralığında alınacak en güzel motor ghost tur ghosttan sonrada klasik alinacaksa parsttir neden regalden 1 2 lira az olduğun için sadece temizini iyi kullanılmasını bulmak lazim
    -------------
    Live to Ride , Ride To Live

anilsedali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ANIL SEDALI
    İletişim Uzmanı / Satış Yöneticisi
     Regal Raptor DD150-2F 2012 /2014 Çıkışlı RKS Cruiser 250 V Twin - EFI
     Antalya
    Beğenmiş
    76
    Beğenilmiş
    68
    Arkadaşlar tecrübelerinizi aktardığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Motosiklet araştıran hemen herkesin aklına takılan bu konuyu eğrisi doğrusuyla tartıştık. Şimdilik beklemede kalacağım. Daha düşük km li ve yüksek modelli bir gost-daytona bulunca size tekrar danışacağım. Ben markaya para vermeyi sevmediğim için bu motor ilgimi çekmişti. En azından tavsiyenizle 2012 model ve üstü denk gelene kadar pusuya yatıyorum
    Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşcesine; bu davet bizim!

Antalya - Merkez

Fatal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa SARAÇ
    Elektrik - Elektronik
     Ghost 350 DD350E-6C
     Denizli
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    79
    Bencede 2012 ve üstü temizini çek geç bizde 2 tane ghost 350 var arkafaşımla bende ikimizinde sorunu şanzumandı onun haricinde ufak tefek sorunu tabiki var ama genel olarak iyiki almışız diyoruz düzgün kullanırsan kafan ağrımaz eşşek biner gibi binersen cebinden 4 5 milyar tamir parası çok rahat çıkar
    Haydi kal selametle
    Love & Respect

Batuhan Bay
    Öğrenci
     '91 Honda shadow vlx 600
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    189
    Binicekse temiz asya alsin tabi,benim demeye calistigim elden cikarmaya calistiginda cok zorlanir,millete anlatamiyosun cunku tum parcalar ayni,su kadar masraf yaptim falan filan.sifir rks 9 lira,6 7 ikinci ele verecegine sifir alsin,sifir almak cok baska bisey.

Ridin' through this world
    All alone.

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)